19 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSpecialBergodi: Nu pot vorbi de Steaua, ma gandesc doar cum sa scap...

Bergodi: Nu pot vorbi de Steaua, ma gandesc doar cum sa scap Poli de la retrogradare

Antrenorul echipei Poli Iasi, Cristiano Bergodi, a declarat, luni, ca il onoreaza faptul ca se afla pe lista de posibili tehnicieni ai FC Steaua, dar deocamdata el se gandeste doar cum sa scape gruparea ieseana de retrogradare.
"Nu pot vorbi deocamdata despre Steaua. Normal ca ma onoreaza ca Gigi Becali s-a gandit la mine, dar deocamdata eu sunt antrenorul Politehnicii Iasi si nu ma gandesc decat la modul in care sa salvez echipa de la retrogradare. Ne mai trebuie cel putin patru puncte in urmatoarele trei etape pentru a fi siguri ca ne atingem obiectivul propus. Iasul mi-a oferit sansa de a antrena in Romania si mi se pare normal ca in vara sa negociez intai cu cei de aici", a declarat Crsitiano Bergodi, citat de Mediafax.
Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, luni dimineata, ca Bergodi si Panduru au cele mai mari sanse sa antreneze gruparea din Bulevardul Ghencea dupa demisia lui Marius Lacatus.
Presedintele clubului iesean, Sorin Boca, a spus ca spera ca din vara tehnicianul italian sa-si prelungeasca intelegerea cu Poli Iasi: "Daca Bergodi este dorit de echipele mari, inseamna ca a facut treaba buna la noi. Pana in vara el este antrenorul Iasiului si speram ca intelegerea sa fie prelungita"
Poli Iasi se afla pe locul 14 al primei ligi, cu 35 de puncte acumulate, la cinci distanta de Gaz Metan, echipa aflata pe primul loc retrogradabil. Formatia pregatita de Bergodi va evolua, in runda a XXXII-a a Ligii I, in deplasare, cu CS Otopeni.

Cele mai citite

Spania, ţara din UE cu cea mai mare speranţă de viaţă. Ce loc ocupă România

Datele furnizate de Eurostat, agenția comunitară de statistică, arată că Spania se situează în fruntea Uniunii Europene în ceea ce privește speranța de viață,...

Sfânta Lumină, adusă de la Ierusalim pe Otopeni. Cum va fi împărțită

Sfânta Lumină va fi adusă de la Ierusalim în această seara de Superiorul Aşezămintelor Patriarhiei Române la Locurile Sfinte, părintele arhimandrit Teofil Anăstăsoaie, şi va fi...

Rusia – Ucraina, ziua 780: Moscova susține că armata Kievului a atacat Crimeea cu rachete cu rază lungă de acțiune

Sistemele de apărare antiaeriană ruse au distrus patru rachete ATACMS cu rază lungă de acţiune, furnizate de SUA Kievului şi care au fost lansate...
Ultima oră
Pe aceeași temă