7.3 C
Bucharest
Friday, 1 December 2023
HomeSpecialBecali: Piţurcă vine 100% la Steaua. Piţurcă a asistat la antrenamentele Universităţii...

Becali: Piţurcă vine 100% la Steaua. Piţurcă a asistat la antrenamentele Universităţii Craiova

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat vineri la Sport.ro, că “sută la sută” fostul selecţioner Victor Piţurcă va prelua echipa “roş-albastră”, dar a precizat că nu poate spune oficial că el este noul antrenor, potrivit Mediafax.

“Sută la sută Piţurcă vine la Steaua, dar nu pot spune ca este noul antrenor. Poate terminăm pe locul 3 şi mă înţeleg cu Bucşaru să jucăm în Liga Campionilor şi atunci se schimbă toate planurile”, a declarat Becali, informează www.sport.ro.

Fostul antrenor al echipei naţionale a României, Victor Piţurcă, s-a întâlnit, vineri, cu finanţatorul grupării Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, după care a mers la Stadionul Ion Oblemenco unde a urmărit antrenamentul Universităţii de pe margine.

“Da, i-am văzut pe jucători, sunt bine, sper să se salveze de la retrogradare”, a declarat Piţurcă, în momentul în care a părăsit stadionul “Ion Oblemenco” din Craiova, unde a asistat la prima repriză a unui meci disputat de echipa a doua a clubului oltean, Primăvara Craiova, în Liga a III-a.

La întâlnire a fost prezent şi tehnicianul Gabriel Boldici.

Becali a declarat de mai multe ori că şi-l doreşte pe fostul selecţioner la echipa sa, dar vinerea trecută, finanţatorul stelist a precizat că echipa Steaua are antrenor pentru sezonul viitor şi acesta nu este Victor Piţurcă.

Cele mai citite

Armata israeliană a anunțat că e gata să reia atacurile în Gaza

Armata israeliană a declarat că este gata să reia luptă cu militanţii din mişcarea islamistă Hamas în Fâşia Gaza "la orice oră"."Suntem pregătiţi pentru...

Geoană, mesaj de Ziua Națională

După ce Moldova şi Ţara Românească au devenit o singură ţară, sentimentul unităţii a crescut şi toate teritoriile locuite de români au început să...

Naţionala feminină de fotbal a României, eșec drastic în fața Finlandei

Naţionala feminină de fotbal a României a pierdut fără drept de apel în fața Finlandei, cu scorul de 6-0, la Turku, într-un meci din...
Ultima oră
Pe aceeași temă