13.1 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSpecialBecali construiește un spital în Pipera

Becali construiește un spital în Pipera

Gigi Becali a declarat că dorește să construiască un spital modern în cartierul bucureștean Pipera, informează Sport.ro

Mai mult, el a dezvăluit va investi 50 de milioane de euro, alături de alt om de afaceri a cărui identitate rămâne necunoscută. Spitalul va asigura servicii medicale gratuite persoanelor nevoiașe.

”Am deja planul făcut. Doctorul Schmidt, din Germania, cu care am fost prezent la spitalul de arși, este gata să revină în țară și să lucreze la acest spital. Va fi un proiect foarte mare. Cei care au venituri mici, mă refer aici la persoanele cu salarii modeste sau pensionarii cu pensii mici, vor beneficia de gratuitate”, a declarat finanțatorul Stelei.

Pe de altă parte, oamenii care au bani vor plăti toate serviciile medicale, așa cum o fac la orice clinică privată la care merg în clipa de față.

”Vreau, de asemenea, ca prin intermediul acestui proiect să-i readuc acasă pe medicii români care au plecat în străinătate”, declară afaceristul, continuând că s-a gândit în acest sens la un proiect pentru ei. ”La fiecare consultație sau intervenție chirurgicală pe care o vor avea, un procent de 30% la sută din încasări se va întoarce direct în buzunarul lor”.

Becali garantează că medicii care vor lucra la viitoare clinică medicală vor primi un salariu lunar suficient de mare pentru a nu mai pleca din țară.

”Vă spun eu, că dacă acești mari specialiști români, care acum activează în străinătate, vor câștiga între 8 și 10.000 de euro pe lună, nu vor mai pleca. România are nevoie de acești oameni și trebuie să face cumva să-i aducem acasă”, a adăugat Gigi Becali.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă