10 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSpecialBăsescu şi Ponta se întâlnesc la şedinţa CSAT pentru a discuta strategia...

Băsescu şi Ponta se întâlnesc la şedinţa CSAT pentru a discuta strategia industriei de securitate şi o lege privind rezervele de ţiţei

Consiliului Suprem de Apărare a Ţării (CSAT) se reuneşte, marţi, în şedinţă, pentru a discuta despre strategia industriei naţionale de securitate şi despre proiectul de lege privind constituirea şi menţinerea unui nivel minim de rezerve de ţiţei şi de produse petroliere, potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale, remis redacţiei.

“Pe ordinea de zi a şedinţei CSAT sunt incluse şi următoarele subiecte: strategia industriei naţionale de securitate; proiectul de lege privind constituirea şi menţinerea unui nivel minim de rezerve de ţiţei şi de produse petroliere”, se arată în comunicat.

Şedinţa va fi condusă de preşedintele Traian Băsescu şi va avea loc la Palatul Cotroceni. Premierul a declarat că va fi prezent la şedinţa CSAT.

 

Cele mai citite

Ce salarii aveau cu adevărat Nicolae și Elena Ceaușescu

Așa cum bine cunoaștem cu toții, până în urmă cu mai bine de trei decenii și jumătate, România s-a aflat sub jugul dictaturii...
Ultima oră
Pe aceeași temă