19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialBăsescu: La CFR Marfă-GFR, Ponta a vrut să-şi ajute un prieten, dar...

Băsescu: La CFR Marfă-GFR, Ponta a vrut să-şi ajute un prieten, dar a ieşit prost

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, vineri, că în cazul privatizarii CFR Marfa, premierul Victor Ponta a vrut să-şi ajute un prieten, dar lucrurile au ieşit prost. 

Intrebat dacă e vorba despre o relatie personală apropiată între Victor Ponta şi Gruia Stoica, şeful statului a spus că are informatii, dar nu vrea să insiste pe acest subiect. 

Preşedintele s-a arătat însa optimist. „Ce pot să vă spun cu certitudine că va fi o privatizare ca la carte, de acum încolo”, a adaugat Băsescu.

Ponta i-a sacrificat pe angajaţii Oltchim ca să-l bată pe Diaconescu la parlamentare

Traian Băsescu consideră că premierul Victor Ponta i-a „sacrificat” pe angajaţii combinatului Oltchim doar ca să il descalifice pe Dan Diaconescu, contracandidatul său în alegerile parlamentare. 

„A fost o bătălie politică în precampanie între Ponta şi Diaconescu în care Victor Ponta a făcut jocul sacrificării celor 3.000 de salariaţi pentru a-l înfrânge pe Dan Diaconescu. A fost o manevră conştientă, deliberată, care a vrut să îl descalifice pe Diaconescu, neţinând cont de forţa propagandistică pe care o avea”, a spus preşedintele Băsescu. 

„A fost un joc pe muchie. Ponta sacrifică orice când e vorba de interesul politic”, a adăugat preşedintele.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă