21.6 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialBărbatul din top 100 cele mai frumoase femei ale lumii

Bărbatul din top 100 cele mai frumoase femei ale lumii

Întrebarea de pe buzele tuturor în momentul în care Andrej Pejic (19 ani) urcă pe podium este „Cine e blonda aceea superbă?”. Iar şocul pe care îl ai când afli că mireasa colecţiei este de fapt un mire este pe măsură.

Andrej ocupă în prezent poziţia 98 în topul celor mai frumoase femei din lume, multe dintre ele colegele lui pe catwalk-uri.

Top modelul este un melanj ciudat, inedit, controversat, dar care vinde spectaculos, anunţă Unica. Andrej este prototipul androginului, de aceea este atât de preţios ca şi model. Hainele se aşează perfect pe trupul lui slab, feminitatea de care dă dovadă încântă, însă, păstrează şi acel aer de masculinitate atât de senzual.

Dincolo de gen şi discuţii controversate legate de neobişnuitul carierei de model transexual, trebuie apreciat aspectul cameleonic al tânărului şi felul în care reuşeşte să fructifice atuul neobişnuit pe care îl posedă. Andrej reuşeşte să stârnească aplauze furtunoase când defilează pe tocuri şi îmbrăcat în dantelă, dar şi atunci când îşi strânge părul la spate şi îmbracă costume bărbăteşti.

 

“Foarte mulţi când mă văd cred că sunt o femeie, însă acest lucru nu mă deranjează deloc. Nu consider că sunt un ciudat. Uneori mă simt ca o femeie, iar alteori ca un bărbat“, declară modelul. Acesta a mai adăugat că nu are nicio problemă dacă defilează în show-uri de lenjerie intimă pentru bărbaţi sau pentru femei şi susţine că doreşte să pozeze pentru Playboy.

Andrej Pejic s-a născut în Bosnia, însă a emigrat alături de familie în Australia. A avut o copilărie frumoasă, însă mereu a fost un băieţel special: prefera păpuşile în locul jocului cu maşinuţe, iar fardurile mamei sale îl pasionau mai mult decât fotbalul.

 

Cele mai citite

Elicopterul președintelui Iranului a aterizat forțat. Nu se cunoaște starea liderului iranian

Elicopterul care îl avea la bord pe președintele Iranului, Ebrahim Rayeesi, a aterizat forțat, iar echipele de salvare fac eforturi să ajungă la locul...

Oamenii legii au descoperit aproximativ 6.000 de litri de motorină în urma unor percheziții domiciliare

La data de 17 mai 2024, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice al Inspectoratului de Poliție Județean Suceava, sub coordonarea procurorilor...

Loviturile Rusiei asupra regiunii ucrainene Harkov au făcut cel puțin 11 morți

Rusia a lovit duminică o stațiune aglomerată de la marginea celui de-al doilea oraș ca mărime din Ucraina și a atacat, de asemenea, satele...
Ultima oră
Pe aceeași temă