12.8 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialBărbat dat dispărut în urmă cu șase ani, găsit de poliție mort...

Bărbat dat dispărut în urmă cu șase ani, găsit de poliție mort și îngropat pe un câmp

Un bărbat declarat dispărut, în urmă cu șase ani, a fost descoperit de poliție, în urmă cu două luni. Bărbatul a fost omorât și îngropat pe un câmp din județeul Buzău. Patru persoane sunt judecate pentru crimă. 

”În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii Direcţiei de Investigaţii Criminale – I.G.P.R. şi procurorii de la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, patru fraţi, doi bărbaţi şi două femei, au fost arestaţi preventiv, pentru un omor comis în anul 2008.

La data de 8 august, un bărbat s-a prezentat la sediul I.P.J. Buzău, unde a declarat poliţiştilor că, în cursul anului 2008, împreună cu fratele şi surorile sale, ar fi ucis un bărbat, iar apoi ar fi îngropat cadavrul acestuia pe un câmp din comuna Ziduri, judeţul Buzău.

Poliţiştii au efectuat cercetări în zona indicată şi au descoperit mai multe fragmente osoase şi obiecte de vestimentaţie, fiind dispusă o expertiză antropologică şi una genetică.

La data de 26 august, dosarul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi poliţiştii Direcţiei de Investigaţii Criminale din cadrul I.G.P.R., fiind începută urmărirea penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor”, informează IGPR.

Dat dispărut abia anul trecut

În urma efectuării expertizei genetice, s-a stabilit că fragmentele osoase aparţin unui bărbat, de 38 de ani, din localitatea Petreşti, judeţul Alba, a cărui dispariţie a fost sesizată, la data de 7 martie 2013, de către membrii familiei sale. Aceştia au declarat poliţiştilor că, în cursul lunii ianuarie 2008, bărbatul ar fi părăsit locuinţa pentru rezolvarea unor probleme personale, iar ulterior nu i-ar mai fi contactat şi nu ar mai fi revenit la domiciliu.

În urma efectuării expertizelor de specialitate, s-a stabilit că moartea bărbatului a fost violentă, fiind constatate mai multe leziuni traumatice osoase, produse prin loviri repetate cu un corp dur.

Concubinaj cu două surori

Din cercetările efectuate a reieşit că, în cursul anului 2007, bărbatul ar fi început o relaţie de concubinaj cu o femeie şi cu sora acesteia, locuind la domiciliul lor din judeţul Buzău.

În luna martie 2008, pe fondul unor neînţelegeri şi al consumului de alcool, cele două surori şi doi fraţi ai acestora ar fi aplicat lovituri succesive şi de o intensitate deosebită victimei, care, urmare a leziunilor traumatice grave provocate, ar fi decedat, fiind, ulterior, transportat şi îngropat pe un câmp din localitatea Ziduri.

Cei doi bărbaţi au fost arestaţi preventiv, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat. De asemenea, cei doi sunt cercetaţi şi pentru săvârşirea infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, fiind bănuiţi că, în cursul anului 2007, ar fi lipsit de libertate şi agresat un alt bărbat, întrucât acesta ar fi avut un conflict cu una din surorile lor, cu care avea o relaţie de concubinaj.

Totodată, cele două femei au fost arestate preventiv, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care au fost comise faptele.

Cele mai citite

Iohannis o poate acuza pe Andra că i-a furat opera “Pas cu pas”

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Dacă își tot vede năruit visul de a ajunge secretar general al Alianței Atlanticului de Nord (NATO), iar cu meditațiile nu...

Eclipsată de Rareș Bogdan, Iulia Albu ar putea da găina pe păun, pentru a se apropia de coloritul batistuțelor europarlamentarului

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Criticul de modă Iulia Albu a ajuns să fie extrem de invidioasă pe europarlamentarul Partidului Național Liberal (PNL) Rareș Bogdan. Coloratele batistuțe...
Ultima oră
Pe aceeași temă