18.8 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăSpecialBarack Obama a transmis condoleanţe familiilor victimelor antentatului de pe Manchester Arena

Barack Obama a transmis condoleanţe familiilor victimelor antentatului de pe Manchester Arena

Aflat într-o vizită în Marea Britanie, fostul preşedinte al Statel,or Unite ale Americii, Barack Obama a transmis condoleanţe victimelor atentatului de pe Manchester Arena, relatează presa internaţională.

“O plăcerea să îmi văd prietenul, pe prinţul Harry, la Londra pentru a discuta despre activitatea fundaţiilor noastre & oferi condoleanţe victimelor atacului de la Manchester”, a scris Obama pe Twitter.

22 de persoane au murit și 116 au fost rănite, în urma unui atac terorist cu o bombă artizanală, care a avut loc, luni seara, pe Manchester Arena, la finalul unui concert al artistei americane Ariana Grande. Totodată, nouă persoane, între care tatăl și cei doi frați ai presupusului atentator sinucigaș. Poliția efectuează o serie de percheziții, întrucât suspectează că implicată în atentat ar fi fost o întreagă rețea.

 

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 796: Zelenski face un apel disperat pentru livrarea rapidă de arme

Preşedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a lansat duminică un nou apel către comunitatea internaţională să se grăbească şi să livreze mai multe sisteme de apărare...

Primarii ar putea avea mandat de 5 ani, dacă deputații votează legea

Proiectul de lege care prevede mandate de 5 ani pentru primari, viceprimari, consilieri locali și județeni, respectiv președinți și vicepreședinți de consilii județene ar...
Ultima oră
Pe aceeași temă