10 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSpecialBanii arădenilor cheltuiţi pe chefuri electorale

Banii arădenilor cheltuiţi pe chefuri electorale

Candidatul USL la Primăria Aradului a declarat că la Arad, bugetul votat de consilierii locali, majoritatea PDL, prevede cheltuirea unor sume mari de bani pe evenimente cu iz electoral, în loc de a micşora taxele şi impozitele locale.

Astfel, pentru Ziua vecinilor, au fost alocaţi 690 de milioane de lei vechi, pentru Ziua administraţiei, 500 de milioane de lei vechi, pentru Ziua cartierelor Aradului, 900 de milioane de lei vechi etc.

Pentru documentarea privind Cetatea Aradului şi introducerea ei în circuitul turistic, administraţia locală va cheltui un miliard de lei vechi, iar pentru colaborarea dintre Arad şi oraşul maghiar, Pecs, 400 de milioane de lei, pentru colaborarea Aradului cu Budapesta, 100 de milioane de lei.

Bani pentru “nenominalizate”

În Bugetul Aradului este prevăzută suma de 1,3 miliarde de lei pentru acţiuni nenominalizate. “Dacă nu s-ar fi făcut cheltuieli de tip electoral, arădenii ar fi putut avea taxe şi impozite mai mici cu cel puţin 20%”, spun liderii USL, în timp ce reprezentanţii PDL pun aceste critici pe seama frustrării Opoziţiei.

 

 

Cele mai citite

Ce salarii aveau cu adevărat Nicolae și Elena Ceaușescu

Așa cum bine cunoaștem cu toții, până în urmă cu mai bine de trei decenii și jumătate, România s-a aflat sub jugul dictaturii...
Ultima oră
Pe aceeași temă