12.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialBALANŢA 8 - 14 octombrie

BALANŢA 8 – 14 octombrie

Balanta este o zodie mai calma in perioada asta. Sfarsitul de saptamana este molcom si relaxat, aproape se misca derulat cu incetinitorul. Poate din pricina anotimpului, a atmosferei generale, dar si a felului in care intelegeti sa va faceti treburile in care sunteti angrenat. E foarte frumos ce traiti, puteti da nastere sau concepe un copil, sau puteti avea nepoti in casa, lucru care va scoate din calmul proverbial.

Trebuie sa faceti ceea ce trebuie, sa respectati un program, sa fiti punctuali, sa aveti grija de tot si de toate, pentru ca toata lumea sa fie multumita. Dar si dvs. de asemenea. E in joc viata cuiva, dar si reputatia dvs., si cu astea nu glumiti. Trebuie sa aratati ca sunteti puternici si capabili. Pentru ca ceea ce depinde de dvs. sa nu aiba de suferit. Sunteti cel mai buni in domeniul dvs. si vreti ca asta sa se stie, nu puteti lasa neobservat un astfel de amanunt despre o persona cu personalitate ca a dvs. Veti intocmi programe, le veti afisa peste tot prin casa, ca toti sa stie ce trebuie sa faceti si eventual sa va dojenesca.

Unii care nu au ceva special de facut si nu sunt supusi unei anumite rigori vor avea probleme cu disciplina ocupationala. Cam greu se vor urni dimineata sa-si faca dusul sau o cafea. Asta este rezultatul oboselii, dar si al delasarii unor persoane care par ca nu mai au pentru ce sau cine face una alta. Nu-i nimic, totul are leac, veti vedea ca ceva frumos va va face sa aveti din nou pofta de viata si sa intelegeti ca nu e nevoie sa fiti rugat sa intrati in actiune, pentru ca vine viata care va ordona in stilul ei. Nu prea vreti sa stiti cum este.

In alta ordine de idei, vi se poate schimba statutul social, destul de nesigur acum. Trebuie sa luptati cu dvs. Sa fiti bine in tot ce aveti de facut, la orice varsta, este o lectie noua, nu o recapitulare pe care viata o pregateste. Sanatatea reclama sa mergeti la un control. In ceea ce privesc banii, ei se cheltuiesc pe diferite placeri efemere.

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă