12.2 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialAzi se semneaza actele pentru reconstructia "Nationalului"

Azi se semneaza actele pentru reconstructia “Nationalului”

Stadionul National "Lia Manoliu" va fi reconstruit de asocierea de firme Max Bogl (Germania)–Astaldi (Italia), consortiu declarat castigator de comisia de licitatie a Primariei Capitalei, contractul urmand sa fie semnat joi la sediul municipal. Primarul Capitalei, Adriean Videanu, va semna contractul cu reprezentantii concernului germano-italian joi, la ora 13.00, la sediul Primariei Capitalei. Timp de cateva luni, o comisie de experti a efectuat un studiu de amplasament pentru realizarea unui nou stadion de fotbal, preciza primarul general Adriean Videanu in urma cu o luna, singura varianta fiind modernizarea actualului Complex Sportiv "Lia Manoliu". "In complex se vor realiza doua investitii: un stadion specific pentru fotbal si unul, separat, pentru atletism. Municipalitatea va primi si terenul unde se afla turnul de parasutisti, de la Ministerul Transporturilor. Pentru acea locatie avem deja pregatite sumele pentru construirea stadionului de atletism", a mai spus Videanu.

170 de milioane

Primaria Capitalei si Guvernul Romaniei aloca 170 de milioane de euro pentru construirea unui stadion de fotbal si a unuia de atletism in Complexul Sportiv "Lia Manoliu", a adaugat Videanu.
Lucrarile de modernizare a Complexului "Lia Manoliu" vor incepe in vara acestui an, cel mai probabil imediat dupa concertul sustinut de formatia Rolling Stones.

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă