13.9 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSpecialAvionul TAROM de la Frankfurt spre București a aterizat de urgență la...

Avionul TAROM de la Frankfurt spre București a aterizat de urgență la Timișoara

Aeronava TAROM care urma să aterizeze vineri seară în București din direcția Frankfurt a executat o aterizare de urgență pe aeroportul din Timișoara.

Avionul are la bord 82 de pasageri.

"Cursa TAROM ROT 306 Frankfurt-Bucureşti de astăzi, 26 mai 2017, care a decolat de pe Aeroportul din Frankfurt la ora 19.29, având la bord 82 de pasageri, a aterizat pe Aeroportul din Timișoara din cauza unei semnalări a unui senzor de la bordul aeronavei B 737-700 care a antrenat executarea procedurii de aterizare pe primul aeroport", informează TAROM.

Potrivit companiei, aeronava a aterizat în condiții normale și în siguranţă la Timișoara la ora 21.20.

Imediat după aterizare au început verificările tehnice. Inițial s-a decis ca pasagerii să rămână în aeronavă, dar pentru că verificările au durat mai mult timp, s-a decis în jurul orei 22.30 ca pasagerii să coboare.

Ei au fost transportați în zona de tranzit a aeroportului, unde vor aștepta sosirea unei alte aeronave din Capitală. Deocamdată nu se știe când vor ajunge pasagerii la destinație.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Soluția  3 D împotriva administrației #rezist a Bucureștiului

Deși lansată târziu în cursa electorală, Gabriela Firea a ajuns rapid să-i sufle în ceafă lui Nicușor Dan, fiindcă are singurul proiect administrativ cu...

Piedone, Firea, Nicușor și Burduja vor în primărie; primăria ar putea intra în Șoșoacă

IlustrațieȘ Marian Avramescu Nicușor Dan, Gabriela Firea, Cristian Popescu – Piedone, Sebastian Burduja și teoreticul candidat al Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) visează să...

pe Ponta, nu pe poante, ca să defileze frumos pe podiumul electoral

Ilustrație: Marian Avramescu Pentru ca Gabriela Firea, candidatul Partidului Social Democrat (PSD) la Primăria Capitalei, să nu mai creadă că nu o susține în...
Ultima oră
Pe aceeași temă