1.2 C
Bucharest
Sunday, 10 December 2023
HomeSpecialVIDEO. Avertizare ANM: Lapoviță și ninsoare în aproape toată țara

VIDEO. Avertizare ANM: Lapoviță și ninsoare în aproape toată țara

Meteorologii au emis o avertizare de lapoviţă, ninsoare şi intensificări ale vântului pentru vineri între orele 10.00 şi 23.00, în aproape toată țara.

Astfel, vor fi precipitaţii predominant sub formă de ninsoare în Moldova şi în jumătatea de est a Transilvaniei, iar după-amiază ploile se vor transforma, local, în lapoviţă şi ninsoare şi în Muntenia.

În Carpaţii Orientali şi Meridionali va continua să ningă. Cantităţile de apă vor mai depăşi pe arii restrânse 10…15 l/mp.

În regiunile sud-estice vântul va avea intensificări, cu viteze la rafală de 50….60 km/h, iar pe crestele montane va sufla tare, cu peste 80 km/h, viscolind temporar zăpada.

Stratul de zăpadă depus în judeţul Suceava în urma ninsorilor din ultimele ore este de până la cinci centimetri, iar pe drumurile din judeţ s-a intervenit cu materiale antiderapante.

În cursul nopţii în Munţii Bârgăului a căzut prima ninsoare din acest an, iar la Piatra Fântânele, din Pasul Tihuţa, stratul de zăpadă măsoară doi centimetri.

www_server_root = ‘http://worker.contentchannel.ro/play’;document.write(”);if(typeof flowplayerhtml == ‘undefined’) { document.write(”);}var domain = document.domain;var domain_split = domain.split(‘.’);var cHannel_domain = domain_split[domain_split.length-2] + “.” + domain_split[domain_split.length-1];document.write(unescape(“%3Cscript src=’http://worker.contentchannel.ro/player/singleplayerhtml_big/67c825761a649a25b5feaaffe86db3a8/”+ cHannel_domain +”‘ type=’text/javascript’%3E%3C/script%3E”));

Cele mai citite

SUA și UE vor creșterea exporturilor de cereale ale Ucrainei, prin România

O nouă reuniune dedicată facilitării exporturilor de cereale ale Ucrainei s-a desfășurat în România, la Tulcea, cu participarea unor oficiali ai României, Ucrainei, Republicii...

Cifre îngrijorătoare. FMI atrage atenția că pensiile nu vor mai putea fi plătite

Deși noua lege a pensiilor face ca atât femeile și bărbații să se pensioneze la 65 de ani, inevitabilul se va produce și anume...

Schimbare în Guvern. Sunt discuții privind reorganizarea ministerelor. Se rupe Coaliția?

Guvernul discută luni o variantă privind reorganizarea ministerelor, ceea ce înseamnă că multe dintre portofolii vor dispărea. Potrivit surselor noastre ar putea fi vorba...
Ultima oră
Pe aceeași temă