6 C
Bucharest
Wednesday, 6 December 2023
HomeSpecialAvantaj pentru elveţieni în finala Cupei Davis

Avantaj pentru elveţieni în finala Cupei Davis

Elveţia conduce Franţa cu 1-0 în finala Cupei Davis, după ce Stanislax Wawrinka l-a învins, vineri, cu 6-1, 3-6, 6-3, 6-2, pe tenismenul Jo-Wilfried Tsonga, la Villeneuve d'Ascq.

Partida a durat două ore şi 25 de minute şi s-a disputat pe zgură, pe o arenă de tenis creată pe Stadionul Pierre-Mauroy, în faţa unei asistenţe record pentru Cupa Davis, de 27.432 de spectatori, dintre care peste 3.000 de fani elveţieni.

Precedentul record a fost înregistrat în 2004, când la finala Spania-SUA de la Sevilla au asistat 27.200 de spectatori, tot pe un stadion, Olimpico.

Stade Pierre-Mauroy, arena echipei de fotbal Lille, are o capacitate maximă de 50.000 de locuri.

Roger Federer, locul 2 ATP, îl va întâlni pe francezul Gael Monfils, locul 19 ATP, în cel de-al doilea meci de simplu, de vineri, din finala Cupei Davis.

Sâmbătă, de la ora 16.30, va avea loc meciul de dublu în care se vor întâlni perechea franceză Richard Gasquet/Julien Benneteau şi cuplul elveţian Marco Chiudinelli/Michael Lammer.

Duminică, începând cu ora 14.00, se vor disputa ultimele două meciuri de simplu: Jo-Wilfried Tsonga – Roger Federer şi Gael Monfils – Stanislas Wawrinka.

 

Cele mai citite

Produse esențiale pentru curățenia de iarnă – descoperă gama completă!

În fiecare an, intrăm în sezonul rece cu promisiunea de a face din locuința noastră un sanctuar confortabil și călduros. Însă, odată cu iarna,...

ASF ascunde fără temei legal informații de interes public

Confederația Operatorilor și Transportatorilor Autorizați din România (C.O.T.A.R.) atrage atenția Guvernului și Parlamentului României asupra faptului că Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) refuză...

A transmis datele personale și i s-au furat 9.000 de euro din cont. Apelul poliției

Un bărbat din judeţul Suceava a rămas fără 9.000 de euro din contul bancar, după ce a transmis datele cu caracter personal unui necunoscut,...
Ultima oră
Pe aceeași temă