15.6 C
București
marți, 28 mai 2024
AcasăSpecialAutoklass Constanţa a devenit partener Honda

Autoklass Constanţa a devenit partener Honda

AUTOKLASS a deschis oficial centrul Honda din Constanţa pe bulevardul Aurel Vlaicu nr. 133.

Viziunea pe termen lung a companiilor Honda şi Autoklass, standardele existente, precum şi spiritul inovativ atât al brandului Honda, dar şi al Grupului Autoklass, s-au concretizat în semnarea parteneriatului care şi aduce pe constănţeni mai aproape de experienţa şi excelenţa Honda.

Centrul Autoklass din Constanţa pune la dispoziţia clienţilor săi o gamă diversificată de modele Honda într-un showroom special dedicat, un service complet echipat şi servicii de calitate.

Lansarea noului showroom Honda vine însoţită de promoţii şi oferă posibilitatea achiziţionării autoturismelor Honda prin programul naţional de stimulare a înnoirii parcului auto.

Şoferii care doresc să testeze unul dintre automobilele Honda sunt invitaţi la sediul Autoklass, unde pot participa la o sesiune de drive-test cu un exemplar al tehnologiei de vârf japoneze.

Până la finalul lunii iunie 2011, Grupul Autoklass va deschide încă 2 noi centre Honda în Ploiesti şi Sibiu. Grupul Autoklass a fost înfiinţat în 2002 şi deţine o reţea de 7 centre autorizate de vânzări şi service, făcând parte din Grupul Romstal. Honda Trading România, parte a grupului Honda Trading, şi-a început activitatea de distribuitor al automobilelor Honda în România în septembrie 2006, livrând peste 6.500 de unităţi pe piaţa locală până în prezent.

 

Cele mai citite

Motocoasele electrice: Soluția ideală pentru întreținerea grădinii tale

Motocoasele electrice și trimmerele sunt instrumente esențiale pentru întreținerea eficientă a grădinilor și a spațiilor verzi. Acestea sunt concepute pentru a oferi o soluție...

Adunarea Națională a Franței va dezbate un proiect de lege care deschide calea sinuciderii asistate

Adunarea Naţională a Franţei a lansat luni dezbaterea asupra unui proiect de lege care deschide calea sinuciderii asistate pentru bolnavii în fază terminală, relatează...

Accident grav pe DN 1, între un autoturism și un camion

Două persoane au decedat, iar alte două au fost rănite, în urma unui accident rutier produs în această dimineaţă pe DN 1, în localitatea...
Ultima oră
Pe aceeași temă