12.6 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialAustralian Open 2015. Programul românilor, 24 ianuarie: Meciuri la dublu feminin și...

Australian Open 2015. Programul românilor, 24 ianuarie: Meciuri la dublu feminin și dublu mixt

AUSTRALIAN OPEN 2015 Ediția din acest an a turneului de Grand Slam este una destul de fructuoasă pentru români, aceștia reușind rezultate importante. Begu și Mergea vor continua, în cadrul turneelor de dublu, în cea de a șasea zi a competiției.

Turul 2 – Dublu feminin

Irina-Camelia Begu este singura româncă, rămasă în turneul de dublu feminin, după ce Niculescu a fost eliminată, vineri, iar Olaru, joi. Perechea Irina Begu/Lara Arruabarrena (Spania) va întâlni dubla Yung-Jan Chan (Taiwan)/Jie Zheng (China), cap de serie numărul 14.

Meciul se anunță unul destul de dificil, cu toate că Begu ar putea avea motive în plus pentru a continua la dublu. În turneul de simplu, deși a eliminat jucătoare importante, va avea o adversară extrem de periculoasă, în optimi. Românca are șanse mici în fața canadiencei Eugenie Bouchard, a 7-a favorită, astfel că, în cazul unei eliminări, ea s-ar putea axa doar pe turneul de dublu. Meciul cu Bouchard se va disputa, cel mai probabil, luni. Pe de altă parte rămâne de văzut câtă energie mari are românca, după 4 victorii consecutive, în această săptămână, atât la simplu, cât și la dublu.

Turul 1 – Dublu mixt

Florin Mergea, la fel ca și Horia Tecău, evoluează atât la dublu masculin, cât și la dublu mixt. În primul tur, la mixt, perechea Michaella Krajicek (Olanda)/Florin Mergea se va duela cu dubla Elina Svitolina (Ucraina)/Raven Klaasen (Africa de Sud). Svitolina evoluează și la simplu, acolo unde va juca împotriva Serenei Williams, iar rezultatul acestei partide ar putea-o influența foarte mult și în meciul de la mixt.

Tecău va juca la mixt, acolo unde face pereche cu Lucie Hradecka, din Cehia, tot în acest week-end, partida urmând să fie programată ulterior.

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă