11 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialAterizare de URGENŢĂ pe Otopeni

Aterizare de URGENŢĂ pe Otopeni

UPDATE: Aeronava companiei Freebird Airlines, care a aterizat de urgenţă pe Aeroportul Internaţional “Henri Coandă” din cauza unui conflict la bord, a plecat spre Copenhaga, a declarat, pentru Mediafax, Teodor Postelnicu, reprezentantul Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti.

Teodor Postelnicu a precizat că aeronava şi-a continuat cursa cu 194 de pasageri la bord, fără persoana rănită preluată de ambulanţă şi soţia acesteia.

_ _ _ _

UPDATE: Un pasager din aeronava care a aterizat de urgenţă pe Aeroportul “Henri Coandă”, după ce echipajul a anunţat incidente la bord, a fost preluat de o ambulanţă, a declarat joi, pentru Mediafax, Teodor Postelnicu, reprezentantul Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti.

Teodor Postelnicu a precizat că la bordul aeronavei, care mergea de la Antalya la Copenhaga, erau 196 de persoane.

“Unul dintre pasageri a fost preluat de ambulanţa aeroportului”, a precizat Postelnicu._ _ _ _

Un avion a aterizat de urgenţă, joi după-amiază, pe aeroportul Otopeni din cauza unor incidente la bord, potrivit unui comunicat de presă al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti, remis România liberă.

“Cursa FHY 483 Antalya – Copenhaga, aparţinând companiei aeriene Freebird Airlines, a aterizat de urgenţă, joi, 11 aprilie, la ora 13.54, pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti, cauza fiind, conform mesajului transmis de pilotul comandant, conflict la bord”, se arată în documentul citat.

Comandantul aeronavei a solicitat asistenţa poliţiei şi a ambulanţei la aterizare.

La bordul aeronavei erau 196 de pasageri. Unul dintre pasageri a fost rănit, fiind preluat, alături de soţia sa, de ambulanţa Aeroportului Internaţional Henri Coandă Bucureşti (AIHCB).

Aeronava a aterizat în siguranţă, traficul aerian pe aeroportul Otopeni desfăşurându-se în condiţii normale.

Aeronava urmează să îşi continue zborul către Copenhaga, având la bord 194 de pasageri.

Citeşte şi Rusia supraveghează spaţiul aerian al României

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă