10 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSpecial"Atelier" de hip hop la Cluj

“Atelier” de hip hop la Cluj

Clujenii pasionaţi de dans hip hop pot lua lecţii de la cei mai buni dansatori din domeniu: Emil Rengle şi Robert Lenart. Turneul dansatorilor va cuprinde oraşele Oradea, Constanţa şi Bucureşti. „Sunt cei mai buni dansatori din Europa. Sunt foarte renumiţi şi talentaţi. Cei care vor participa la atelierele lor vor învăţa tehnici de calitate şi coregrafie de cea mai bună calitate” spune Andrada Morgovan, organizatoarea evenimentului la Cluj-Napoca. Evenimentul va avea loc în 12 ianuarie la Clubul Quickstep.

Artişti cu renume internaţional

Emil Rengle este unul dintre cei mai tineri şi mai apreciaţi coregrafi din Romania. Coregraf al trupei The Kittens, alături de care a câştigat în 2010 Hip Hop International Dance Competition. Emil Rengle şi trupa sa au reprezentat Romania la cel mai renumit concurs de hip hop dance de talie mondială organizat în Las Vegas, în vara anului 2010. A dansat în numeroase videoclipuri ale unor artişti români, ca Morandi, în clipul piesei “Rock the World”. Totodată, a participat la numeroase stagii de pregătire şi workshopuri în America, iar în momentul de faţă este şi dansator în baletul de la emisiunea „Dansez pentru tine”. Robert Lenart este unul dintre cei mai buni coregrafi din Germania. A realizat show-uri alături de renumiţii coregrafi Camillo şi Nika. Lenart vine la Cluj-Napoca să le împărtăşească iubitorilor de dans câte ceva din vastele sale cunostinţe în arta dansului. Robert Lenart a fost câstigator al locului I la Campionatul Mondial de dans Hip Hop, secţiunea Duo.

Cele mai citite

Ce salarii aveau cu adevărat Nicolae și Elena Ceaușescu

Așa cum bine cunoaștem cu toții, până în urmă cu mai bine de trei decenii și jumătate, România s-a aflat sub jugul dictaturii...
Ultima oră
Pe aceeași temă