30.6 C
București
luni, 22 iulie 2024
AcasăSpecialAtacul armat de la UCLA. Un fost student şi-a asasinat cu sânge...

Atacul armat de la UCLA. Un fost student şi-a asasinat cu sânge rece profesorul apoi s-a sinucis

Anchetatorii au descoperit autorul crimei urmate de sinucidere în campusul celebrei universităţi UCLA din Los Angeles (vestul Statelor Unite). Este vorba despre un fost student, care şi-a asasinat cu sânge rece profesorul, a anunţat joi poliţia locală, potrivit Agerpres

Ucigaşul, pe nume Mainak Sarkar, a publicat cu câteva luni în urmă pe reţelele de socializare mesaje împotriva profesorului William Klug, acuzându-l pe acesta din urmă că i-a furat un cod informatic pe care l-ar fi dat unei alte persoane. 

El a intrat miercuri în incinta facultăţii de inginerie a UCLA şi l-a împuşcat mortal pe Klug, profesor de Inginerie Mecanică şi Aerospaţială, pentru ca imediat apoi să se sinucidă cu aceeaşi armă. 

Cât despre reproşurile fostului student la adresa profesorului, surse din cadrul universităţii, consultate de cotidianul Los Angeles Times, afirmă că ele sunt total neîntemeiate. 

Şeful poliţiei din Los Angeles a declarat că între cele două trupuri neînsufleţite s-a găsit o notă, aparent lăsată acolo de criminal, dar nu a precizat conţinutul acesteia. 

Campusul universităţii a rămas miercuri închis timp de mai multe ore, în timp ce poliţia locală a declarat ‘alertă tactică’ în Los Angeles şi a desfăşurat sute de agenţi în universitatea UCLA şi în jurul ei. 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă