20.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialASIROM Vienna Insurance Group câştigă Premiul pentru “Cel mai bun produs de...

ASIROM Vienna Insurance Group câştigă Premiul pentru “Cel mai bun produs de asigurare de Grup“ la Financial Leaders’ Hall of Fame 2013

ASIROM Vienna Insurance Group a câştigat Premiul pentru “Cel mai bun produs de asigurare de Grup ” la Financial Leaders’ Hall of Fame 2013, organizat pe 26 noiembrie de Business Arena.

Premiul obţinut este o recunoaştere a unei echipe dedicate, ce caută să vină cu produse competitive pe o piaţă complexă, cum este cea a asigurărilor din România. Acesta a fost înmânat domnului Dragoş Călin, Membru Directorat ASIROM, de către creatoarea de modă Adina Buzatu.

“Acest premiu este o onoare pentru echipa ASIROM şi vine cu responsabilitatea de a oferi în continuare produse dedicate tuturor nevoilor clienţilor noştri alături de servicii de excepţie. Grup Forte reprezintă un produs de asigurare prin care atât angajaţii, cât şi membrii familiilor lor pot fi asiguraţi de către angajatorul lor. Ne bucurăm că am avut curajul de a “activa” această piaţă mai ales că o astfel de asigurare reprezintă de cele mai multe ori o motivaţie puternică atât pentru angajaţii existenţi, cât şi pentru cei potenţiali.”, a declarat doamna Preşedinte Mariana Diaconescu în legătură cu premiul primit.

Premiile oferite de Business Arena au fost acordate în funcţie de voturile cititorilor revistei.

A 13-a ediţie a Galei Leaders’ Hall of Fame a avut loc pe 26 noiembrie, la J.W. Marriott Grand Hotel. La eveniment au participat lideri din domeniul financiar pentru o gală  În cadrul acestei decernări de premii, peste 200 de invitaţi din domeniul financiar bancar, directori de investiţii şi reprezentaţi ai celor mai mari companii din România, împreună cu reprezentanţii autorităţilor locale, oficiali ai guvernului şi diplomaţi s-au bucurat de o atmosferă relaxată, într-un cadru elegant.

Despre ASIROM Vienna Insurance Group

De peste 20 de ani, ASIROM este compania de asigurări tradiţională a românilor, oferindu-le acestora siguranţa şi confortul de care au nevoie, definind permanent tendinţele pieţei locale a asigurărilor.

ASIROM este în primul rând o companie care oferă soluţii viabile clienţilor săi, adaptându-şi permanent produsele şi tarifele la tendinţele pieţei, respectându-şi totodată obligaţiile asumate prin contractele de asigurare.

2007 s-a dovedit a fi un an de schimbări majore, care au adus beneficii notabile pentru ASIROM, rămânând în istorie drept anul când compania de asigurări s-a alăturat marii familii a grupului lider pe piaţa de asigurări din Europa Centrala şi de Est, Vienna Insurance Group (VIG).

Vienna Insurance Group (VIG) este lider în asigurări atât în Austria, cât şi în Europa Centrală şi de Est. Aproximativ 50 de companii din 24 de ţări formează un Grup cu o tradiţie, brand-uri puternice şi relaţii apropiate cu clienţii. VIG are o experienţă de 190 de ani în domeniul asigurărilor. Cu peste 24.000 de angajaţi, Vienna Insurance Group este liderul incontenstabil pe pieţele cele mai importante din portofoliu. Prin urmare, are o poziţionare excelentă, ce îi permite să profite de oportunităţile de creştere pe termen lung într-o regiune cu 180 de milioane de locuitori. Vienna Insurance Group (VIG) este compania cu cel mai bun rating al indicelui ATX de pe piaţa bursiera austriacă; este de asemenea listat şi în Prague Stock Exchange.

Cele mai citite

Un tânăr în vârstă de 27 de ani a folosit bancnote false de 200 de euro în săli de jocuri electronice 

După ce un tânăr în vârstă de 27 de ani ar fi folosit bani falși (n.r. bancnote de 200 euro) pentru a se juca...

Poliția se așteaptă la valori mari de trafic spre munte și spre mare

Centrul Infotrafic a transmis că valorile de trafic ar putea să crească în principal pe cele două drumuri naţionale cu staţiuni montane intens circulate...

Floriile 2024, duminica dinainte de Paște. De ce se sfințesc ramurile de salcie

Floriile, duminica dinaintea Paștelui, reprezintă un moment de profundă semnificație în calendarul creștin. În această zi, creștinii marchează Intrarea Mântuitorului în Ierusalim, un eveniment...
Ultima oră
Pe aceeași temă