17.4 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăSpecialAS Roma a castigat Supercupa Italiei

AS Roma a castigat Supercupa Italiei

Supercupa Italiei la fotbal a revenit, la actuala editie, formatiei AS Roma, castigatoare cu 1-0 (0-0) in partida disputata duminica la Milano.

 

Unicul gol afost marcat in min. 77, din penalty, de Daniele De Rossi, in urma unui fault in careu al argentinianul Nicolas Andres Burdisso asupra lui Francesco Totti, capitanul romanilor.

 

Cristian Chivu a jucat tot meciul la Internazionale Milano.

 

Fundasul Cristian Chivu a declarat, dupa meci, ca pierderea Supercupei Italiei nu este o deziluzie, informeaza presa italiana.

 

"Este primul meu meci oficial la Inter. Nu este o deziluzie prea mare, dar cu siguranta ne displace faptul ca am pierdut. Am jucat bine, dar am suferit in fata portii adverse", a spus Chivu.

 

Internationalul roman, care a fost fluierat permanent de fanii Romei, a fost notat cu 6 de cotidianul Il Giornale si de site-ul goal.com. "Chivu a jucat in banda stanga si a fost fluierat de suporterii Romei la fiecare atingere de balon. Si-a indeplinit sarcinile defensive si l-a anihilat pe Taddei, dar a si urcat in ofensiva de unde a oferit cateva centrari bune", a scris Il Giornale.

 

Cei mai buni jucatori de pe teren au fost considerati Marco Materazzi, Daniele De Rossi, Alberto Aquilani si Francesco Totti, care au primit nota 7.

Cristina Darmina Iamandi
Cristina Darmina Iamandihttp://cristina-darmina-iamandi
Cristina Darmina Iamandi, redactor Rl online
Cele mai citite

România încă are nevoie de militari profesioniști. Recrutarea continuă

Ministerul Apărării Naționale (MApN) își continuă eforturile de recrutare a tinerilor pentru posturile de soldați și gradați profesioniști. În cadrul seriei a doua a...

O cafea bună se pregătește cu un espressor semiprofesional 

Cine nu cunoaște acele dimineți în care suntem grăbiți să ne luăm micul dejun și apoi să fugim la muncă? Chiar dacă suntem pe...

Cea mai mare despăgubire achitată în 2023, în România

O companie membră a Uniunii Naţionale a Societăţilor de Asigurare şi Reasigurare din România (UNSAR) a achitat, anul trecut, în baza poliţei de asigurare...
Ultima oră
Pe aceeași temă