13.9 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialArnold Schwarzenegger a fost numit ambasador pentru turism al oraşului Madrid

Arnold Schwarzenegger a fost numit ambasador pentru turism al oraşului Madrid

Actorul american Arnold Schwarzenegger a fost numit ambasador onorific pentru turism al oraşului Madrid, capitala Spaniei, domeniu care întâmpină probleme de la recesiunea economică spaniolă din 2012, potrivit contactmusic.com preluat de mediafax.

Actorul, în vârstă de 67 de ani, a filmat pelicula "Conan Barbarul" în împrejurimile capitalei spaniole în anii 1980, iar acum autorităţile de la Madrid i-au oferit titlul onorific de ambsador al turismului, potrivitcontactmusic.com.

Acest titlu, acordat pentru prima dată, i-a fost conferit lui Schwarzenegger, în speranţa că vedeta de la Hollywood va putea promova oraşul şi îi va face pe cineaşti să meargă la Madrid pentru a realiza filme.

Oficialităţile spaniole l-au rugat pe Schwarzenegger să se alăture unei noi campanii menite să încurajeze turismul, domeniu care întâmpină probleme de la recesiunea economică spaniolă din 2012.

De asemenea, duminică, Arnold Schwarzenegger va primi o stea pe bulevardul celebrităţilor din oraşul spaniol Almuria, dar nu se ştie dacă vedeta americană va fi prezentă la dezvelirea acesteia.

Fost culturist profesionist, Arnold Schwarzenegger a câştigat de cinci ori titlul de Mister Universe, dar şi un Glob de Aur, în 1977, cu rolul din filmul "Stay Hungry". A devenit celebru cu rolul din franciza "Terminator", în care a interpretat un robot trimis din viitor.

Starul hollywoodian, care a confirmat de curând faptul că va juca în al cincilea film din franciza "Terminator", a dezvăluit de asemenea că doreşte să joace din nou alte două roluri emblematice pentru cariera sa.

Astfel, Arnold Schwarzenegger îl va întruchipa din nou pe Conan Barbarul în filmul "King Conan" şi pe Julius Benedict într-o continuare a comediei "Gemenii/ Twins", intitulată "Triplets".

 
Cele mai citite

Iohannis are nevoie să cumuleze pensia cu salariul de la stat, pentru că mai are doar jumătate de an concediu plătit

Ilustrație: Marian Avramescu Primul meditator al țării, președintele Klaus Werner Iohannis, și-a depus cererea de pensionare ca profesor, deblocând după aproape treizeci de ani...

Abdallah, suspendat șase etape pentru intrarea horror asupra lui Benzar

Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal l-a suspendat șase etape pe atacantul Hakim Djamel Abdallah, de la Dinamo Bucureşti, pentru cartonaşul roşu...

Rusia – Ucraina, ziua 778: Zelenski confirmă că summitul de pace din Elveția va avea loc în iunie

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a confirmat, astăzi, pe reţelele sale de socializare, că la Burgenstock, în Elveţia, va avea loc, în 15 şi 16...
Ultima oră
Pe aceeași temă