12.4 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialAradul are un nou mall

Aradul are un nou mall

– Investitia se ridica la 50 de milioane de euro si va aduce 80 de magazine noi in oras.

Centrul comercial "Armonia" din municipiul Arad a fost inaugurat oficial, marti, in urma unei investitii de 50 milioane de euro. Printre cele 80 de magazine prezente sunt hypermarketul Carrefour si magazinul de bricolaj Bricostore.
Magazinele din galeriile comerciale sunt prezent cu marci celebre, care acopera o gama extinsa de produse si servicii, precum imbracaminte si incaltaminte pentru adulti, articole pentru copii, IT&C, pet shop, articole de sport, bijuterii si cadouri, decoratiuni interioare, servicii bancare, farmacie, coafor/cosmetica, curatatorie si altele. "Armonia" a fost dezvoltat de com–pania RED, si a fost, ulterior, preluat de fondul de investitii Immoeast. Centrul comercial din Arad se afla la intersectia dintre soseaua de centura a municipiului si DN 7 spre Nadlac, este construit pe o suprafata de 111.380 mp si pune la dispozitie 1.200 de locuri de parcare.

In municipiul Arad vor fi construite pana in 2012 mai multe complexe comerciale, iar valoarea investitiilor estimata de autoritatile locale este de 600 milioane euro. O parte dintre ele vor functiona si in interiorul orasului. In momentul in care ultimul mall va fi finalizat, in anul 2012, Aradul va fi unul dintre orasele cu cele mai multe centre comerciale.
Deja, reprezentantii Atrium Center, parte a Dawnay Day Group, au inaugurat, in luna martie, lucrarile de constructie al unui complex comercial, iar valoarea investitiei este de 50 milioane euro. Atrium Center Arad, construit in zona Statiei CFR, va avea peste 150 de spatii comerciale. si compania "Africa-Israel Investments" a cumparat un teren de 8,1 hectare, unde va investi 50 de milioane euro in constructia unui centru comercial.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă