14.3 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecialArad. Un TIR a dărâmat o casă de pe marginea DN7 după...

Arad. Un TIR a dărâmat o casă de pe marginea DN7 după ce s-a ciocnit cu un alt autotren. Luna trecută, casa a fost avariată în urma unui accident similar

Proprietarii unei case din localitatea arădeană Nicolae Bălcescu, situată pe marginea DN7, sunt urmăriți de ghinion. Un TIR a aterizat în curte și a dărâmat un perete după ce s-a izbit de un alt autotren. Gospodăria a fost ”vizitată” și luna trecută de un alt TIR, tot în urma unui accident. Proprietarii încearcă acum să îşi recupereze pagubele de la companiile care au asigurat vehiculele.

Potrivit Poliţiei Judeţene Arad,citate de Mediafax, accidentul s-a produs într-o curbă periculoasă. Cele două autotrenuri au numere de Argeş şi Vrancea şi circulau din sensuri opuse, iar şoferul unuia a intrat pe contrasens în curbă, unde a avut loc impactul frontal.

Şoferii au fost răniţi uşor, iar din locuinţa avariată nu a fost rănită nicio persoană.

Primarul comunei Vărădia de Mureş, de care aparţine satul, a spus că nu este prima dată când această casă este lovită de maşini.

"S-a întâmplat de câteva ori, iar de două ori casa a fost lovită de TIR-uri. Se pare că acea curbă e foarte periculoasă şi, cum nu este nici trotuar între şosea şi casă, riscul este foarte mare", a declarat primarul Mircea Micle.

Casa ”ghinionistă”

În urmă cu o lună, aceeaşi casă a fost lovită tot în urma impactului dintre două TIR-uri.

Gardul proprietăţii şi un perete au fost avariate în ambele cazuri, iar proprietarii încearcă să îşi recupereze pagubele de la companiile care au asigurat vehiculele.

În urma accidentului de miercuri, circulaţia pe DN 7 a fost îngreunată în zonă, iar la ora transmiterii acestei ştiri se circulă pe o singură bandă, alternativ, în ambele sensuri. 

Cele mai citite

Candidat PSD la primărie, acuzat de corupție și un prejudiciu de 5,7 milioane de lei

Toma Sandu, un apropiat al familiei Bădălău, s-a prezentat miercuri în fața procurorilor DNA pentru a fi informat cu privire la calitatea sa...

Blat PSD-PNL la alegerile locale din Maramureș

Coaliția PSD-PNL s-a rupt la București, însă în țară alianța merge „unsă” și un exemplu elocvent este situația din Maramureș. După arestarea edilului de...
Ultima oră
Pe aceeași temă