10.4 C
București
miercuri, 28 februarie 2024
AcasăSpecialArad: Aproximativ 800 de persoane au stat la cozi pentru preschimbarea permisului...

Arad: Aproximativ 800 de persoane au stat la cozi pentru preschimbarea permisului auto

Aproximativ 800 de arădeni au stat la cozi, luni, pentru a-şi preschimba permisul auto, fiind de opt ori mai mulţi solicitanţi decât în zilele obişnuite, astfel că autorităţile au prelungit programul de lucru cu două ore, pentru a prelua cât mai multe cereri, potrivit Mediafax.

Cozile s-au format încă de la ora 7.00 la ghişeele Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere din cadrul Prefecturii Arad, aflate într-un mall din oraş.

La ora prânzului, aproximativ 500 de persoane stăteau la cozi, funcţionarii reuşind să proceseze deja 300 de solicitări.

Potrivit reprezentanţilor Prefecturii, în zilele obişnuite sunt primite aproximativ o sută de cereri, ceea ce înseamnă că numărul acestora a crescut de opt ori, pentru că luni vor fi procesate aproximativ 800.

“Aglomeraţia la ghişee a început înainte de Anul Nou, iar zilele trecute am avut aproximativ 250 de cereri pe zi, faţă de o sută în mod obişnuit, iar astăzi (luni – n.r.) numărul solicitanţilor a crescut şi mai mult”, a declarat purtătorul de cuvânt a Prefecturii Arad, Lucian Cozma.

Conform sursei citate, a fost luată măsura prelungirii programului de lucru cu două ore, însă doar pentru ghişeele la care se preschimbă permisele, astfel că acestea vor fi deschise, în zilele următoare, între 8.00 şi 18.00.

Majoritatea celor care aşteptau la coadă la Arad au recunoscut că vor să îşi preschimbe permisul auto înainte de 19 ianuarie, pentru a evita noua condiţie impusă, aceea de a efectua un examen medical.

Cele mai citite

Clotilde Armand a renovat pe ascuns un apartament pregătit de retrocedare. Zeci de mii de euro din bugetul primăriei, pentru că s-a spart o...

Un consilier local a descoperit cum primarul Clotilde Armand a renovat apartamentul de sub el, deși există o cerere pe Legea 10 legată de...

Navalnîi va fi înmormântat la Moscova, la 1 martie, la o zi după discursul lui Putin în Parlament

Aleksei Navalnîi, cel mai cunoscut adversar al președintelui Rusiei, va fi înmormântat la Moscova la data de 1 martie 2024. Anunțul privind data și locul...

Hidroelectrica a înregistrat în 2023 cel mai mare profit din istorie

În timp ce românii sărăcesc de la o zi la alta, iar cea mai mare parte din salariile lor se duce pe facturi,...
Ultima oră
Pe aceeași temă