19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialAplicaţia care nu te lasă să intri pe Facebook

Aplicaţia care nu te lasă să intri pe Facebook

Compania Webroot a construit o extensie pentru Firefox care nu te lasă să intri pe reţelele de socializare dacă mintea ta este puţin euforică după o petrecere. Aplicaţia se numeşte Social Media Sobriety Test şi este atât de eficientă încât îţi creează probleme chiar dacă eşti foarte treaz.

Pentru a beneficia de protecţia noului program trebuie să descarci aplicaţia şi să o instalezi pe calculatorul tău. Apoi trebuie să stabileşti pe ce reţele de socializare nu ai voie să intri şi între ce ore.

Aplicaţia este extrem de utilă pentru evitarea momentelor în care intri pe Facebook şi vezi statusul jenant pe care l-ai pus aseară când te-ai întors din club. Cu Social Media Sobriety Test vei scăpa de această grijă pentru că dacă nu eşti treaz, nu vei putea să rezolvi testele care îţi permit accesul pe Facebook sau Twitter. Va trebui să faci linii drepte cu mouse-ul, să scrii alfabetul sau să numeri până la 30 şi apoi să dai click pe un ceas.

Iar dacă nu treci de aceste mici teste, aplicaţia nu te va lăsa să îţi accesezi conturile de pe reţelele de socializare. În schimb vei putea să postezi un mesaj prin care îţi anunţi prienteni că  ai fost la o petrecere la care ai băut prea mult. Testul de ebrietate de la Webroot te va întreba dacă îi permiţi să publice pe profilul tău următorul mesaj „ X  is too intoxicated to post right now”.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă