9.4 C
București
luni, 28 octombrie 2024
AcasăSpecialAparatură modernă pe bani europeni

Aparatură modernă pe bani europeni

Arădenii participă la un proiect comun de investiţii al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad şi al Spitalului Judeţean din Mako, susţinut în cadrul programului de Cooperare Transfrontalieră Ungaria – România 2007-2013, prin Fondul European de Dezvoltare Regională. Acesta are o valoare de peste 1,73 de milioane de euro, la care a contribuit Consiliul Local Arad cu suma de 300.000 euro şi Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” cu 250.000 euro.

Ce aparate noi vor fi instalate

În cadrul proiectului, Spitalul Judeţean Arad a achiziţionat un computer tomograf, aparat extrem de necesar în diagnosticul performant al diverselor afecţiuni ale bolnavilor care au nevoie de investigaţii amănunţite legate de starea sănătăţii. Partenerii din Mako s-au dotat în cadrul acestui proiect cu un computer tomograf pentru Spitalul de la Mako şi aparatură de investigaţii, printre care un EKG.

Cele mai citite

Adolescent de 15 ani mort într-un accident pe un drum din județul Dolj

Un adolescent de 15 ani și-a pierdut viața duminică după-amiază într-un accident tragic pe drumul județean 561 B, la intrarea în satul Zăval, județul...
Ultima oră
Pe aceeași temă