15 C
București
duminică, 12 mai 2024
AcasăSpecialAntonescu, despre preluarea Justiţiei de PSD: Problema Justiţiei rămâne în responsabilitatea lui...

Antonescu, despre preluarea Justiţiei de PSD: Problema Justiţiei rămâne în responsabilitatea lui Ponta şi a lui Băsescu

Preşedintele Senatului Crin Antonescu a declarat, miercuri după şedinţa USL, că poziţia PNL referitoare la ”propunerile din Justiţie” nu s-a schimbat.

„Poziţia noastră nu s-a schimbat referitor la propunerile la Justiţie.Problema Justiţiei rămâne în responsabilitatea lui Ponta şi a PSD, probabil şi în responsabilitatea domnului Băsescu, după pactul de înţelegere. Premierul şi PSD şi-au asumat responsabilitatea pentru Justiţie.

Ponta a propus să facem un schimb de ministere, dar miza unei guvernări nu este numărul de ministere pe care le deţii”, a spus Antonescu.

Cele mai citite

Reacția purtătorului de cuvânt al BOR, după ce Elveția a câștigat Eurovisionul: „Victoria lui Nimeni. Un imn înălţat non-binarităţii”

Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Bisericii Ortodoxe Române (BOR), a reacționat dur după ce interpretul elvețian Nemo a cucerit marele trofeu de la...

Exclusiv: Analistul Adrian Negrescu, despre legea evaziunii fiscale: ,,Statul reușește să obțină doar 1-2% din prejudiciile din dosarele penale”

Legea evaziunii fiscale, cunoscută ca legea Ciucă-Ciolacu, împarte românii în tabere și anume cei care văd această măsură ca fiind una utilă în lipsă...

VIDEO. Messi și compania revin și câștigă partida cu Montreal

Inter Miami, echipa unde evoluează Lionel Messi, s-a impus cu 3-2 în meciul cu Montreal, dar argentinianul nu a reușit să înscrie. Seria lui Lionel...
Ultima oră
Pe aceeași temă