12.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialAnna Lesko, femeia The ONE in Moscova

Anna Lesko, femeia The ONE in Moscova

Anna Lesko a marturisit in noul numar al revistei The ONE ca in copilarie scotea bani frumosi de la copiii de la bloc pe care-i tundea cum ii trecea ei prin cap, ii imbraca in “creatiile” ei nastrusnice si ii punea sa joace in scenete imaginate de ea. Pentru ca revista The ONE a decis ca iarna asta se poarta Moscova, Anna Lesko a pozat si si-a povestit viata chiar pe strazile inghetate din capitala cu cei mai multi milionari din Europa. Nascuta in Chisinau, cu o mama jumatate rusoaica, jumatate ucraineanca si cu un tata jumatate moldovean, jumatate rus, Anna Lesko recunoaste ca este mai melancolica, mai visatoare si mai artista decat o femeie din Romania, pentru ca a primit o educatie mixta care a facut-o sa fie diferita de cei din jur.
“Stii cum e cand privesti un tablou”, a intrebat Anna Lesko cand a inceput sa descrie stilul vestimentar. Anna isi gandeste tinutele intr-un mod pictural, combina culorile intr-un mod unic asemenea pensulei pe panza unui tablou si de aici si ineditul fiecarei aparitii. Chiar daca este femeia The ONE, Anna Lesko tanjeste dupa echilibru in viata personala si e pregatita pentru dragostea pe care acum n-o traieste.

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă