10 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSpecialAngajaţii Primăriei Eforie au făcut curăţenie generală

Angajaţii Primăriei Eforie au făcut curăţenie generală

Primarul Brăiloiu şi aproape 284 de angajaţi ai primăriei şi voluntari au ­participat la acţiunea „Let’s do it, Romania!”.

Eforie a fost unul dintre oraşele care au luat parte în acest an la acţiunea ecologistă „Let’s do it, Romania!”, o acţiune prin care se vizează ridicarea deşeurilor aruncate la întâmplare, reciclarea acestora şi menţinerea curăţeniei, prin implicarea voluntarilor şi a celor preocupaţi de mediul înconjurător. Pentru ca acţiunea să se desfăşoare în cele mai bune condiţii, angajaţii Primăriei ­Eforie au recuperat ziua liberă acordată pe 30 aprilie prin muncă de teren, participând, alături de peste 200 de voluntari, la campania de curăţenie a oraşului. Astfel, la eveniment au participat 284 de angajaţi ai Primăriei şi voluntari, care au fost împărţiţi în 12 echipe şi au făcut curăţenie în mai multe zone din oraş. Au fost vizate zonele ­Traian, Lac ­Belona, Acapulco – Steaua de Mare, Enel, Strada Hunedoara, Laguna Albastră, Bd. Ovidiu, Hotel Marea Neagră, Proiect 11 şi segmenul de cale ferată din Eforie Nord către Agigea şi zonele Flamingo, Traian şi locuinţele sociale din Eforie Sud. La finalul acţiunii, voluntarii au colectat în total 409 saci de gunoi, din care 212 saci cu gunoi reciclabil şi 197 de saci cu gunoi menajer, aceştia urmând a fi colectaţi de către operatorul de salubritate.

Prezent la eveniment, primarul Ion Ovidiu Brăiloiu a menţionat că Primăria Eforie organizează în fiecare an campanii de curăţenie a oraşului şi că toate acţiunile de ecologizare sunt binevenite, mai ales acolo unde simţul civic lasă de dorit. „Primăria s-a implicat cu toate resursele pe care le deţine şi ţin să le mulţumesc colegilor noştri, care au acceptat să recupereze ziua liberă prin muncă de teren. Ne bucurăm ca am reuşit să facem curăţenie în oraş şi că am ridicat deşeurile aruncate la întâmplare. Dar, în acelaşi timp, vreau să transmit un avertisment foarte serios pentru toţi cei care îşi aruncă gunoiul în spaţiul public şi în zonele verzi ale oraşului. Este un lucru extrem de dăunător pentru oraşul nostru, pe care îl vom sancţiona fără nici o ezitare”, a declarat primarul Ion Ovidiu Brăiloiu.

Cele mai citite

Ce salarii aveau cu adevărat Nicolae și Elena Ceaușescu

Așa cum bine cunoaștem cu toții, până în urmă cu mai bine de trei decenii și jumătate, România s-a aflat sub jugul dictaturii...
Ultima oră
Pe aceeași temă