12.2 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialAnchetat, Mureşan face un pas înapoi

Anchetat, Mureşan face un pas înapoi

Alexandru Mureşan, cercetat pentru vot multiplu, se retrage din funcţiile politice, dar spune că va ră­mâ­ne în fruntea agen­ţiei sălăjene pentru intervenţii în agricultură. Directorul coor­do­­nator al APIA Să­laj, de­mo­crat-li­beralul Alexan­dru Mu­reşan, a demisionat din toate funcţiile politice, după ce a fost acuzat că a votat de mai multe ori la alegerile europarlamentare din iunie 2009. Mureşan a refuzat totuşi să părăsească şi cel mai înalt scaun din APIA Sălaj.

Preşedintele PDL Sălaj, Lucian Bode, a declarat că Mureşan a rămas un simplu membru de partid. „Va putea reveni în funcţiile politice pe care le-a deţinut de îndată ce justiţia se va pronunţa asupra acestui caz”, a mai spus Bode.

Şeful agenţiei sălăjene a fost acuzat, la finele lunii februarie 2010, de către deputatul liberal Mirel Taloş de comiterea infracţiunii de vot multiplu la alegerile europarlamentare din iunie 2009. Taloş susţine că Mureşan a votat în secţii de votare din localităţile Ileanda, Băbeni, Bălan şi Lozna şi că listele electorale suplimentare din aceste secţii conţin datele din actul de identitate al directorului. 

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă