17.3 C
București
duminică, 12 mai 2024
AcasăSpecialAmicale tari pentru Viitorul Constanţa

Amicale tari pentru Viitorul Constanţa

Liderul seriei I din eşalonul secund la fotbal, Viitorul Constanţa, şi-a stabilit deja o parte a programului de pregătire din iarnă.

Trupa pregătită de Cătălin Anghel va reveni la antrenamente pe 9 ianuarie, primele şedinţe de pregătire fiind specifice acomodării la efort.

După aproape două săptă­mâni de antrenamente la propria bază, echipa de pe litoral va porni spre Antalya, unde este programat primul stagiu extern al iernii.

În Turcia, gruparea cons­tănţeană va participa la un puternic turneu amical numit Antalya Cup. La această întrecere mai participă: Sturm Graz (Austria), Inter Baku (Azerbaidjan), Tavria Simferopol (Ucraina), NK Split (Croaţia) şi echipa de Liga I Universitatea Cluj. Viitorul Constanţa va evolua pe 27 ianuarie, cu NK Split, pe 29 ianuarie, cu Tavria Simferopol, iar pe 2 februarie cu un adversar care va fi cunoscut în funcţie de rezultatele meciurilor din grupe.

Echipa de pe litoral a fost invitată la acest turneu, iar conducerea şi staff-ul tehnic s-au arătat încântaţi de posibilitatea de a juca în compania unor echipe puternice.

De remarcat şi faptul că în cantonamentul din Antalya va face deplasarea şi echipa de elită a Academiei „Gheorghe Hagi”, grupă din rândul căreia, în returul Ligii a II-a, se aşteaptă să fie promovaţi mai mulţi jucători.

Viitorul va reveni acasă pe 3 februarie, iar trei zile mai târziu va pleca într-un nou cantonament în Antalya.

Cele mai citite

Din 13 mai, o nouă ediție Tezaur: Dobânzi neimpozabile de până la 6,85% pe an la titlurile de stat

Românii pot investi, începând de luni, 13 mai, în titlurile de stat TEZAUR, cu maturități de 1 și 3 ani, cu dobânzi anuale de...

Localnicii curăță apele la Roșia Montană

Localnici și susținători ai Roșiei Montane participă, în ziua de duminică, 12 mai, la prima din cele cinci campanii de ecologizare a malurilor apelor...

George Simion dezminte ideea că el sau partidul AUR ar fi făcut “blat” cu PSD

Președintele partidului AUR, George Simion, dezminte ideea că ar fi făcut un "blat" cu PSD și avertizează că informațiile care susțin acest lucru sunt...
Ultima oră
Pe aceeași temă