10.7 C
București
sâmbătă, 11 mai 2024
AcasăSpecialAmanare la plata blocului functional de la ARO

Amanare la plata blocului functional de la ARO

Saptamana trecuta, firma Landmark Management SRL Bucuresti ar fi trebuit sa achite contravaloarea activului achizitionat in urma unei licitatii organizate cu o luna in urma, respectiv blocul functional al Uzinei ARO. Valoarea de achizitie a activului a fost de 62,184 milioane lei noi. La data licitatiei, reprezentantul Landmark a achitat suma de 7,184 milioane lei, diferenta de 55 milioane urmand sa fie achitata la 30 de zile de la licitatie. Numai ca Nicolae Ratiu, fiul fostului fruntas taranist Ion Ratiu, patronul firmei Landmark Management, a invocat faptul ca, la termenul legal stabilit, nu era finalizat inventarul utilajelor din sectii, solicitand lichidatorului Gheorghe Banu prelungirea termenului initial.
In urma acestei situatii, lichidatorul a convocat Adunarea Generala a Creditorilor pentru a le prezenta solicitarea cumparatorului, aceasta fiind aprobata.
Data achitarii intregii sume a fost stabilita ca fiind 30 iunie. In situatia neachitarii sumei ce reprezinta contravaloarea activului ARO achizitionat, firma Landmark va pierde avansul achitat la data licitatiei, urmand sa aiba loc o noua licitatie, al carei termen va fi stabilit ulterior datei de 30 iunie.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă