11.5 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecial"Am venit sa castig tot!"

“Am venit sa castig tot!”

Oleg Protasov este de ieri dupa-amiaza antrenorul echipei Steaua. El a semnat un contract pe doi ani cu formatia campioana, urmand a castiga, se pare, circa 350.000 de dolari pe sezon. Ucraineanul a fost cel care si-a ales si echipa tehnica, el urmand a fi ajutat de secundul Stefan Stoica, de antrenorul cu portarii Andrei Speriatu si de preparatorul fizic Marian Lupu.

Conferinta amanata

Steaua a anuntat ca prezentarea noului antrenor si conferinta de presa a acestuia vor avea loc de la ora 14, la arena din Ghencea. Numai ca la ora stabilita aproape 100 de ziaristi au privit un scaun gol! Steaua a anuntat ca, din cauza unor probleme, nu a fost semnat contractul, asa ca prezentarea intarzie. Pana la urma, Oleg Protasov si colaboratorii sai au ajuns in fata presei cu o ora si jumatate intarziere, dar ce mai conteaza… Steaua are antrenor!
Semnarea contractului a avut loc in cadrul conferintei de presa, Protasov fiind de acord cu o intelegere pe doi ani. “Sunt mandru ca am venit la Steaua, este o mare cinste si o sa dau tot ce este mai bun!”, a spus Protasov imediat dupa semnarea contractului.

Au asteptat… ora Belfastului

“Am intarziat, mai aveam putin si ajungeam dupa ora Belfastului, dar este bine ca am ajuns mai ales pentru ca doream sa semnam contractul in fata presei”, a spus Mihai Stoica justificand astfel intarzierea de aproape doua ore si gandindu-se probabil la meciul cu Glentoran din turul doi preliminar al Ligii Campionilor.
Oleg Protasov nu s-a zgarcit in a face declaratii: “Am venit sa castig tot! Cum am gandit ca jucator, asa gandesc si ca antrenor. Exista doar locul unu”, a spus ucraineanul. “Vreau o echipa puternica, o echipa care va juca pe cartea atacului si in viteza”, a completat el.

Intrebari multe, raspunsuri putine

Ziaristii au pus multe intrebari, numai ca antrenorul, poreclit deja “Maine” (Tomorrow), pentru ca a amanat mereu raspunsurile spunand ca va lamuri totul a doua zi, a fost de multe ori evaziv. “Vrem jucatori de afara, dar sa vedem daca ii putem lua!”, a spus ieri referindu-se la politica de transferuri. “Nu stiu echipa, dar linia de fundasi nu o voi schimba”, a raspuns la intrebarea privind formula de baza…

Deocamdata, in limba greaca

Tehnicianul ucrainean a vorbit la conferinta de presa in limba greaca, traducerea fiind asigurata de secundul Stefan Stoica. Protasov a mentionat ca va incerca sa invete limba romana. “Incerc deja sa scriu, sa comunic, nu este o limba grea!”, a mentionat ucraineanul.
“Vreau sa avem o colaborare placuta, daca o sa ne respectam, totul va merge bine. Respect munca voastra si vreau sa o respectati pe a mea! Nu am avut nici o problema cu contractul, dar atunci cand faci un contract trebuie atentie din fiecare parte. Multumesc conducerii Stelei, cu care am ajuns la o intelegere inca din prima zi. Inseamna ca am fost multumit daca sunt aici”, a spus Protasov. “Miscarile necesare pentru ca Steaua sa devina mai puternica le vom face. Exista multi tineri in echipa si imi place sa lucrez cu jucatori tineri. Cel mai important este ca jucatorii sa lupte. Toti antrenorii, inclusiv cei de la FC Barcelona si Real Madrid, se gandesc sa aduca ceva nou. Am si eu ideile mele, dar jucatorii la care ma gandesc eu sunt din strainatate si nu este usor sa vina in Romania”, a completat Protasov.

Bogdan Costea
Bogdan Costeahttp://bogdan-costea
Bogdan Costea, sef departament Sport
Cele mai citite

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă