13.1 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSpecial"Am vazut norvegieni fericiti..."

“Am vazut norvegieni fericiti…”

Site-ul oficial al gruparii Rosenborg Trondheim a notat ca rezervele Jan Gunnar Solli si Alexander Odegaard au decis meciul cu Steaua, in urma caruia formatia norvegiana s-a calificat in grupele acestei competitii. “Jan Gunnar Solli si Alexander Odegaard au inceput meciul pe banca. Si amandoi au inscris decisiv”, a scris RBK.

Miscari tactice castigatoare

“Bine ati venit in Liga Campionilor!”, a titrat site-ul oficial al gruparii norvegiene. “Rosenborg este pentru a zecea oara in grupele competitiei. Echipa lui Hoegmo a avut parte de o aventura cum rar se poate vedea. A inceput mai bine meciul, dar Steaua a ramas aparent in joc, luptand. Oricum, ce a urmat a fost incantator, dupa ce Solli l-a inlocuit pe Helstad, accidentat la genunchi. Dupa ce Lago si-a fracturat bratul, fiind scos la pauza, Basma a trecut fundas central, Solli a venit pe dreapta, iar Storflor a jucat pe banda. In fata au ramas Odegaard si Braaten. Cele doua rezerve au demonstrat forta si calibru. Odegaard a patruns in viteza, a mentinut controlul balonului si a marcat. Desi era destul, trei minute mai tarziu, presat in careu, Radoi a trimis in propria poarta”.
Cotidianul Dagbladet spune ca a vazut “norvegieni fericiti”. “Este normal sa fii bucuros dupa acest succes pentru fotbalul norvegian. Norvegia este satisfacuta de noua intalnire cu Liga Campionilor. De departe, piesa de rezistenta a fotbalului din Norvegia este Rosenborg, care aduce castiguri economice, sportive si de imagine. Urmeaza o noua epoca Rosenborg in Liga. Merita acest lucru, pentru ca si-a facut treaba, a fost agresiva si decisa, a facut un joc colectiv. Toti au crezut in sansa lor pana la capat, iar Hoegmo este o investitie remarcabila”, a scris Dagbladet.

Gol “sinucigas” pentru Radoi

Cotidianul NRK Trondelag a salutat succesul echipei norvegiene: “Rosenborg in Liga, succes absolut al lui Hoegmo dupa 14 zile de la numire”. “Defensiva Stelei a avut mari dificultati la inceputul reprizei a doua. Romanii au fost sub presiune continua, care a dus chiar la sinucidere – autogolul lui Radoi. Dupa golurile Stelei, Rosenborg a avut dificultati, dar a reusit pana la urma. Steaua a intrat in panica dupa primul gol”, a comentat sursa citata.
“Triumful tactic al lui Hoegmo”, a titrat VG Nett intr-un alt material. “A pregatit genial meciul cu Steaua, a stiut cum sa o rapuna. A blocat “lamele de cutit” Nicolita si Nesu si a indepartat pericolul Iacob. Rosenborg a stiut sa detina controlul meciului, jucand ofensiv si defenisv, dupa cum a fost nevoie. Am avut un potential ofensiv enorm prin Solli, Odegaard si Braaten”, a notat sursa.

Cele mai citite

Doi turiști din Australia și unul din SUA au fost găsiți în Mexic, împușcați în cap

Trupurile neînsuflețite a trei turiști, doi din Australia și unul din SUA, au fost găsite în Mexic, fiecare dintre ei având câte un glonț...
Ultima oră
Pe aceeași temă