13.4 C
București
joi, 9 mai 2024
AcasăSpecialAm jucat prea lejer avand sacii in caruta

Am jucat prea lejer avand sacii in caruta

» Florentin Petre, care este legitimat la TSKA Sofia, a declarat ca nu intelege reactia suporterilor bulgari, deoarece el a fost respectat mereu de cand se afla in Bulgaria. Petre a mentionat ca de mai mult timp coechipierul sau de la TSKA Velizar Dimitrov, autorul unicului gol al partidei, i-a spus ca va inscrie impotriva Romaniei: "De mult zicea ca Bulgaria o sa bata si el o sa dea gol. I-am zis sa joace la pariuri daca este atat de sigur".

Selectionerul Victor Piturca a apreciat ca nationala Romaniei nu a trecut peste momentul euforiei calificarii si a intrat in teren deconectata, acesta fiind motivul principal al infrangerii din jocul de la Sofia cu Bulgaria (0-1). "Felicit pentru joc si victorie echipa Bulgariei! Se pare ca noi n-am trecut peste momentul euforiei calificarii, am intrat in teren deconectati, n-am avut motivatie. Am primit gol repede, dupa care am ratat cateva ocazii. Sunt suparat. Bulgarii si-au dorit mai mult victoria", a spus Piturca, care se astepta la incidentele de la meci. "Nu este normal ce se intampla. Mentalitatea noastra si a voastra nu este sanatoasa pentru acest secol. La acest aspect trebuie sa lucreze mass-media, sa nu mai influenteze asemenea scandaluri", a explicat el referindu-se la scandarile "tiganii, tiganii" care au insotit aproape tot meciul.
La randul sau, directorul general al FRF, Ionut Lupescu, s-a declarat dezamagit de rezultat. "Nu am vazut seriozitatea ce ne-a caracterizat in aceasta campanie, poate ca unii jucatori au fost obositi. Nu spun ca a fost nemeritat rezultatul, dar ne dam seama ca mai avem de lucrat, nu ma asteptam sa fie deconcentrati. Nu suntem dependenti de Adrian Mutu, dar prezenta lui este foarte importanta", a spus Lupescu.

Capitanul reprezentativei Romaniei, Cristian Chivu, a calificat drept ciudata campania in urma careia reprezentativa Romaniei a obtinut calificarea la Campionatul European din 2008. "Este normal sa fim mai relaxati, dupa ce am trecut printr-o campanie grea. A fost o presiune foarte mare asupra noastra si totusi ne-am calificat cu doua meciuri inainte. A fost o campanie de calificare tare ciudata, am reusit sa batem Olanda si tocmai Bulgaria, care sta acasa, ne-a pus probleme", a afirmat Chivu. El a considerat ca meciul cu Bulgaria nu a fost dur, ci unul normal si a precizat ca nu il mira faptul ca fanii bulgari i-au facut "tigani" pe romani in timpul meciului. "Nu ma mira. Totusi ar fi trebuit sa se gandeasca la faptul ca se intalnesc doua echipe vecine. Cand vine vorba de Romania si Bulgaria suntem facuti tigani", a adaugat fotbalistul.

Fostul fotbalist al echipei TSKA Sofia Eugen Trica a declarat ca, dupa modul in care au reactionat suporterii bulgari la Sofia, ii pare rau ca a jucat in Bulgaria. "Sa se uite in ograda lor cand ne fac tigani, pentru ca au si ei destui! Dupa ce s-a intamplat in seara asta imi pare rau ca am jucat in Bulgaria. Nici nu mai vreau sa ma retrag de aici", a spus Trica.
Un alt component al nationalei Romaniei, George Ogararu, s-a plans, de asemenea, de reactia fanilor bulgari. "Ne-au jignit si ne-au fluierat imnul. Cei care au vazut si-au facut o impresie", a spus Ogararu, care a precizat ca la partida cu Bulgaria s-a simtit absenta atacantului Adrian Mutu.

Bogdan Costea
Bogdan Costeahttp://bogdan-costea
Bogdan Costea, sef departament Sport
Cele mai citite

90 de minute pe Santiago Bernabeu sunt foarte lungi: Real Madrid-Bayern Munchen 2-1

Real Madrid s-a calificat dramatic în finala Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe Bayern Munchen cu scorul de 2-1 (0-0), miercuri...

Robert Kennedy Jr., nepotul lui John F. Kennedy, are probleme serioase de sănătate înainte de alegerile prezdențiale

Robert Kennedy Jr., nepotul fostului preşedinte american John F. Kennedy şi candidat independent la preşedinţia Statelor Unite, a suferit de grave probleme de sănătate...

Kosovo are dificultăți în aderarea la Consiliul Europei

Prim-ministrul din Kosovo, Albin Kurti, a criticat miercuri condiţiile de aderare la Consiliul Europei, în special crearea unei structuri guvernamentale semiautonome pentru comunitatea sârbă,...
Ultima oră
Pe aceeași temă