14.1 C
București
joi, 9 mai 2024
AcasăSpecial"Am intalnit o echipa care ne-a fost superioara"

“Am intalnit o echipa care ne-a fost superioara”

Antrenorul Cosmin Olaroiu crede ca Steaua ar fi avut o alta evolutie in Liga Campionilor daca in teren s-ar fi aflat si jucatorii Mirel Radoi si Victoras Iacob, ambii indisponibili din cauza unor accidentari. “Este clar ca nu toti jucatorii sunt pregatiti pentru acest nivel. Radoi si Iacob sunt doi jucatori importanti, cu ei in teren ar fi fost altceva. Dar acestia suntem, trebuie sa ne descuram cu ce exista in momentul de fata. V-am spus ca este o competitie la care participamÊpentru prima oara, la care vom reusi sa ne dam seama de nivelul la care suntem, ce jucatori pot face fata. Nu avem multe solutii in momentul de fata, chiar astazi a trebuit sa jucam cu jumatate din echipa de baza”, a spus Olaroiu.
Tehnicianul formatiei bucurestene a precizat ca echipa Real Madrid din meciul de marti a fost diferita de cea din partida cu Getafe, din campionat. “M-asteptam sa intalnim o echipa Real Madrid agresiva. In Liga Campionilor exista alta determinare. Am inceput cu entuziasm, dar am facut acea greseala la primul gol si toate visele noastre s-au naruit. Am intalnit o echipa superioara, a avut o viteza in plus, si nu am reusit sa tinem pasul in toate momentele”, a spus antrenorul.
Olaroiu a mentionat ca regreta faptul ca Steaua nu a avut aceeasi evolutie ca in repriza secunda. “Numai in momentul in care nu am avut ce sa pierdem am inceput sa jucam, regretul meu este ca nu am facut acest lucru pe tot parcursul jocului. In repriza a doua am echilibrat jocul, dar am facut din nou erori. Saban nu a avut o zi tocmai fericita, dar o data cu pierderea lui Nesu au aparut ceva probleme la aparare. Am mizat pe experienta superioara a lui Saban comparativ cu Stancu, dar la acest nivel orice greseala se plateste. Noi am facut din nou greseli si le-am platit imediat. Saban nu a avut cea mai fericita zi, iar lui Carlos poate doar la golul patru putem sa-i reprosam ceva. Golul doi nici nu l-am vazut, iarÊla golul trei am vazut o minge deviata de Goian”, a spus antrenorul stelist.

Capello: “Steaua este puternica, dar astazi a jucat cu o echipa excelenta”

Antrenorul oaspetilor, Fabio Capello, a declarat ca Steaua a demonstrat in meciul de marti ca este o formatie puternica, dar ca a intalnit o echipa Real Madrid excelenta in etapa a III-a a grupei E a Ligii Campionilor. “Steaua este o echipa foarte buna, dificila, care munceste mult, alearga mult, este periculoasa la loviturile libere, dar cred ca astazi a intalnit o echipa excelenta. Astazi s-a vazut o echipa Real Madrid de calitate, care a reusit sa-si adune fortele si sa-si arate adevarata valoare. Sunt multumit de aceasta victorie”, a spus Capello la conferinta de presa.
Tehnicianul italian a mentionat ca meciul cu Steaua a fost important pentru Real Madrid, dar ca echipa sa trebuie sa se concentreze acum pentru partida cu FC Barcelona, din etapa viitoare a campionatului Spaniei.

Cele mai citite

Începe Festivalul Filmului European 2024

Institutul Cultural Român dă startul celei de-a 28-a ediții FFE chiar de Ziua Europei, pe 9 mai, la Sala Luceafărul (fostul CinemaPro) cu filmul...

Florin Piersic a fost transferat de la Cluj la Spitalul Matei Balș din București

Actorul Florin Piersic a fost adus marți seară la București, cu o aeronavă SMURD, pentru a fi internat la Institutul Național de Boli Infecțioase...

Primirea triumfală a lui Xi Jinping la Élysée și fastuoasa investire a lui Putin. Simple încondeieri

Două evenimente majore, nemediatizate la aceleași dimensiuni - primirea triumfală a lui Xi Jinping la Élysée și investirea lui Vladimir Putin cu un nou...
Ultima oră
Pe aceeași temă