18.7 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSpecialAllview mai face două lansări, înainte de sărbători

Allview mai face două lansări, înainte de sărbători

Allview mai adaugă două dispozitive în gama sa: smartphone-ul Dual SIM Allview P6 Stony cu display Super Amoled Plus HD de 4,65 inch şi tableta Alldro 3 Conect cu 3G şi GPS încorporat. Smartphone-ul Dual SIM P6 Stony este echipat cu sistemul de operare Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich şi beneficiază de noua interfaţă grafică Berry.

Telefonul este dotat cu procesorul Cortex A9 Dual Core, are o capacitate a memoriei flash de 4 GB, posibilitate de transfer de date prin Wi-Fi direct şi cameră foto de 8 MP cu autofocus. Tableta Alldro 3 Conect, cu receptor GPS încorporat, are un display capacitiv multitouch de 9,7 inch, este dotată cu un procesor Cortex A9 Single Core şi oferă conexiune 3G, wireless şi Bluetooth.

Mărimea display-ului lui Stony este de 4,65 inch. Ecranul redă imaginile la o rezoluţie de 1280×720 pixeli şi este dotat cu tehnologia HD Super Amoled.  Are o grosime de 8,6 mm şi o greutate de 131 de grame.

Camera foto  de 8MP beneficiază de autofocus şi led flash, realizează imagini HDR şi filme HD. Smartphone-ul este protejat de aplicaţia preinstalată Bitdefender Mobile Security, oferită de către liderul pieţei locale de antivirus.

Smartphone-ul P6 Stony se poate conecta, într-o zonă de până la 10 metri, la un alt dispozitiv cu WiFi Direct pentru a realiza transferuri directe de date, la viteze mari, între ele.

Tableta dispune şi ea de o cameră foto de 8MP, cu autofocus şi flash led şi de difuzoare stereo de calitate.

Allview P6 Stony va fi disponibil la preţul de 1500 lei iar tableta Alldro 3 Conect la preţul de 1200 lei.

Cele mai citite

Istoria și simbolul crucii

Istoria crucii a marcat epoca dinainte de Hristos, ca simbol al celei mai crunte pedepse. Nu știm dacă pedeapsa prin răstignire este la fel de veche...

VIDEO. Protestele studențești de susținere a Palestinei se intensifică în universități mari din întreaga lume

Mişcarea studenţească împotriva ofensivei israeliene în Fâşia Gaza continuă în întreaga lume: pornind de la campusurile americane şi fiind uneori ţintă a represiunii poliţieneşti, a...

Aeronava cu Lumina Sfântă de la Ierusalim a aterizat la București la ora 18.23

Aeronava care aduce Lumina Sfântă de la Ierusalim a aterizat, în această seară, în România. Avionul a aterizat la ora 18.23, potrivit antena3.ro. Delegația care...
Ultima oră
Pe aceeași temă