37.4 C
București
sâmbătă, 13 iulie 2024
AcasăSpecialAlertă de securitate lângă Palatul Buckingham - reşedinţa reginei Marii Britanii

Alertă de securitate lângă Palatul Buckingham – reşedinţa reginei Marii Britanii

În centrul Londrei, în apropierea Palatului Buckingham – reşedinţa reginei Elisabeta a II-a, a fost declanşată o alertă de securitate, informează http://www.mirror.co.uk.

Alerta s-a declanşat miercuri după-amiază, după descoperirea unui pachet suspect. O stradă din apropierea Palatului Buckingham este închisă de circa două ore, iar o clădire din zona Grosvenor Place a fost evacuată.

Poliţişti din cadrul Scotland Yard au fost chemaţi în zona Grosvenor, după descoperirea unui obiect suspect. Agenţi ai echipelor pirotehnice verifică obiectul suspect.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă