12.8 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialAirstream Autobahn a transformat un Sprinter într-un microbuz de lux

Airstream Autobahn a transformat un Sprinter într-un microbuz de lux

Orice pasionat de mașini poate vorbi ore în șir despre frumusețea unui Mercedes-Benz S-Class, a unui Bentley Mulsanne sau a unui Rolls-Royce Phantom, iar lista mașinilor de lux preferate de iubitorii de automobile poate continua cu încă câteva nume sonore.

Aceste automobile nu sunt foarte folosite pentru călătorii lungi cu familia, ele fiind mașini de lux, nu de excursii și din acest motiv, cei de la Airstream Autobahn au transformat un Sprinter într-un microbuz de lux, pentru a îmbina utilul cu plăcutul.

Dubele sunt mașinile optime pentru călătorii lungi în țară sau pe continent, iar Mercedes Sprinter nu face excepție în ceea ce privește acest capitol, iar în urma modificărilor Airstream Autobahn, luxul de care se vor bucură oamenii în timpul unei excursii alături de prieteni și familie va fi unul extrem de satisfăcător.

Autobahn este un Sprinter standard, căruia i s-au adăugat o mulțime de elemente din lemn și piele, împreună cu elemente high-tech, inclusiv frigidere, un televizor LCD de 32 inch complet cu Blu-Ray, un Apple TV și un radio Pandora. Fiecare scaun are propriul suport pentru picioare cu reglaj electric cu o priză de 120 volți și o priză USB incorporate, precum și funcțiile de încălzire pentru a spori confortul pasagerilor.

Tot ceea ce se află în cabină poate fi controlat prin intermediul unui laptop, telefon mobil sau tabletă (cu condiția să existe o conexiune la Internet).

Sursă foto: http://www.autoblog.com/

Cele mai citite

Eclipsată de Rareș Bogdan, Iulia Albu ar putea da găina pe păun, pentru a se apropia de coloritul batistuțelor europarlamentarului

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Criticul de modă Iulia Albu a ajuns să fie extrem de invidioasă pe europarlamentarul Partidului Național Liberal (PNL) Rareș Bogdan. Coloratele batistuțe...

Iohannis o poate acuza pe Andra că i-a furat opera “Pas cu pas”

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Dacă își tot vede năruit visul de a ajunge secretar general al Alianței Atlanticului de Nord (NATO), iar cu meditațiile nu...
Ultima oră
Pe aceeași temă