18.1 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăSpecialActorul Mircea Albulescu, INTERNAT la spitalul Floreasca

Actorul Mircea Albulescu, INTERNAT la spitalul Floreasca

UPDATE: Mircea Albulescu rămâne internat la Spitalul Floreasca în noaptea de duminică spre luni, pentru supraveghere medicală, după investigaţii stabilindu-se că actorul a leşinat în zona Academiei de Studii Economice din Capitală, iar când a ajuns echipajul medical actorul avea tensiunea mărită.

“Diagnosticul pus la spital este status postlipotimic. Este mai bine. Medicii i-au recomandat să rămână în spital pentru supraveghere medicală”, a declarat pentru MEDIAFAX managerul Spitalului de Urgenţă Floreasca din Capitală, profesorul Radu Macovei.

Lipotimia reprezintă pierderea de scurtă durată a conştienţei şi apare de obicei printr-un mecanism reflex, ca urmare a scăderii oxigenării cerebrale, în diverse condiţii, printre care aglomeraţie, încăperi aglomerate şi neaerisite, dar şi în condiţii de stres, de suprasolicitare.

Actorul Mircea Albulescu va fi dus la spitalul Floreasca, duminică seară, după ce i s-a făcut rău în zona Academiei de Studii Economice (ASE) din Capitală, din primele investigaţii rezultând că acesta a suferit un puseu de hipertensiune, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse medicale.

Sursele citate au precizat că echipajul medical ajuns la faţa locului a constatat că Mircea Albulescu ar fi suferit cel mai probabil un puseu de hipertensiune. Echipajul medical a decis să-l transporte pe Mircea Albulescu la spitalul Floreasca pentru investigaţii.

În urma analizelor care îi vor fi făcute la spital se va decide dacă Mircea Albulescu rămâne sau nu internat la spitalul Floreasca, au precizat sursele citate.

Mircea Albulescu a participat în cursul zilei de duminică la o petrecere din Capitală, alături de alţi actori. Aceştia au sărbătorit onomastica omului de afaceri Ion Antonescu.

Contactat duminică seara de MEDIAFAX, actorul Ion Dichiseanu a declarat că a discutat cu Mircea Albulescu la petrecere. “Nu ştiu când a plecat de la petrecere, dar era bine când am vorbit cu el”, a mai spus Ion Dichiseanu.

Maestru al scenei şi al filmului românesc, Mircea Albulescu are 78 de ani.

Cele mai citite

Peste 6.000 de firme şi-au suspendat activitatea în primul trimestru din 2024

Numărul firmelor care şi-au suspendat activitatea în primele trei luni din 2024 a fost de 6.014, în creştere cu peste 33% comparativ cu perioada...

Președintele Senatului, Nicolae Ciucă: Ziua Victoriei este 8 mai, ca în NATO, nu 9 mai, ca în Rusia

Președintele Senatului și al PNL, Nicolae Ciucă, a transmis un mesaj dedicat Zilei Victoriei în cel de-al Doilea Război Mondial, mesaj în care subliniază...

Crește numărul cazurilor de tuse convulsivă. Sugarii, cei mai expuși

În cursul anului 2023 și până în aprilie 2024, țările UE/SEE au raportat aproape 60.000 de cazuri de tuse convulsivă, o creștere de 10...
Ultima oră
Pe aceeași temă