30.1 C
București
luni, 8 august 2022
AcasăSpecialAcțiune contra hoților de lemne. Participă polițiști SIAS și un elicopter

Acțiune contra hoților de lemne. Participă polițiști SIAS și un elicopter

Peste 100 de poliţişti fac, vineri, unsprezece percheziţii în comunele Ţibana şi Mădârjac din judeţul Iaşi, la persoane suspectate de tăierea şi sustragerea de material lemnos dintr-o pădure proprietate privată, a anunțat Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR).

Vineri dimineaţă, poliţiştii de la Poliţia Judeţeană Iaşi, sub coordonarea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi, fac 11 percheziţii  la domiciliile unor persoane bănuite de tăiere şi sustragere de material lemnos dintr-o pădure proprietate privată, aparţinând mai multor persoane fizice, neasigurată cu pază.

La activităţi participă peste 100 de poliţişti, de ordine publică, de investigaţii criminale, de investigare a criminalităţii economice, criminalişti, împreună cu luptători SAS.

În acest caz, urmează a fi puse în aplicare mai multe mandate de aducere şi citaţii.

Zona va fi survolată de un elicopter al Unităţii de Aviaţie a MAI, în scopul surprinderii unor eventuale acţiuni de ascundere a unor bunuri şi comunicării cu forţele de la sol.

Acţiunea beneficiază de sprijinul jandarmilor şi al reprezentanţilor Direcţiei Silvice Iaşi.

 

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Tusea și Junghiul, pentru Primăria Capitalei

Bucureștiul ar trebui recunoscut ca unul dintre cele mai rezistente orașe din lume. Capitala noastră continuă să existe, în ciuda torturilor la care a fost...

Securicii fac poc, serviți cu AOC

Reducerea posturilor guvernamentale rămâne doar un enunț de adormit Mitsura. De parcă n-ar exista destule instituții controlate prin acoperiți, guvernanții crează Agenția pentru Operațiuni...

Cum te pregătești pentru venirea pe lume a copilului? 4 cumpărături esențiale

Odată cu apropierea momentului în care vei naște, trebuie să ai deja cumpărate anumite lucruri esențiale pentru îngrijirea bebelușului. Chiar dacă trebuie să fii...
Ultima oră
Pe aceeași temă