15.7 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialAccidente grave pe litoral

Accidente grave pe litoral

Un tanar a murit intr-un grav accident la doar trei saptamani dupa ce a primit permisul de conducere.

El primise cadou masina chiar in ziua in care a avut loc evenimentul rutier.

Alte doua persoane au ajuns in stare critica la spital dupa ce au incercat sa evite un camion.

Doi tineri au murit, iar alti trei se zbat intre viata si moarte dupa ce autoturismul in care se aflau a intrat in plin intr-un copac. Oamenii legii spun ca acestia ar fi scapat cu viata daca ar fi purtat centurile de siguranta. Lucratorii Politiei Rutiere Constanta au declarat ca tragicul accident a avut loc in afara localitatii Tortomanu.
Din primele cercetari a reiesit ca Ionut Ungureanu, in varsta de 18 ani, isi luase permisul in urma cu trei saptamani, iar masina o primise cadou de la sora lui la primele ore ale diminetii.
Duminica seara, impreuna cu mai multi prieteni, a plecat la plimbare. Din cauza lipsei de experienta, tanarul a scapat de sub control autoturismul care a parasit partea carosabila, intrand in coliziune frontala cu un copac de pe marginea drumului.
In urma impactului violent soferul si pasagerul din spatele acestuia au murit pe loc. Ceilalti trei tineri au fost transportati la spitalul din Constanta, in stare de coma.
Pentru scoaterea lor dintre fiarele contorsionate a fost nevoie de interventia pompierilor de la descarcerare.
Medicii spun ca victimele aduse la spital vor supravietui, insa vor ramane cu sechele toata viata.
Cercetarile sunt continuate in acest caz de catre lucratorii Serviciului Politiei Rutiere.

Viteza si neatentie

Doua persoane, sot si sotie, au ajuns, ieri dimineata, in stare critica la spital din cauza unui sofer de camion neatent.
Oamenii legii spun ca Corneliu Saracutu a pierdut controlul utilajului in momentul in care s-a aplecat sa isi i-a telefonul.
In incercarea de a evita impactul, Daniel Iusein, soferul microbuzului, a iesit in afara partii carosabile rasturnandu-se de mai multe ori.
Pentru scoaterea victimelor din microbuz a fost necesara interventia unui echipaj de descarcerare.
Daniel Iusein a fost transportat in stare critica la spital, iar sotia lui a suferit, din fericire, doar cateva leziuni usoare.

Cele mai citite

CS Dinamo a făcut eventul! „Dulăii” au câștigat Cupa României după o finală cu CSM Constanța

Formația de handbal masculin CS Dinamo Bucureşti a cucerit Cupa României, după s-a impus cu 23-19 în finala disputată contra celor de la CSM...

Asfaltări din bani publici în curțile votanților PSD la Râmnicu Sărat

În Râmnicu Sărat, Administrația Domeniului Public (ADP) a fost acuzată de practici discutabile în contextul campaniei electorale. Din imaginile surprinse se poate observa...

Noua lege a pensiilor. Ce venituri va avea un român care a muncit 35 de ani

Noua lege a pensiilor vine cu metode diferite de calcul a veniturilor persoanelor după retragerea din activitate. Românii care au cotizat timp de 35...
Ultima oră
Pe aceeași temă