12.7 C
București
joi, 9 mai 2024
AcasăSpecialUPDATE. Accident rutier în Mureș: Un mort și cinci răniți

UPDATE. Accident rutier în Mureș: Un mort și cinci răniți

UPDATE 17:54: Starea celor cinci persoane rănite este stabilă, iar una dintre victime a fost operată, informează Mediafax.

Coordonatorul SMURD Mureş, medicul Cristian Boeriu, a declarat că una dintre victime, o femeie care a fost adusă cu elicopterul SMURD, a suferit o luxaţie de femur şi este operată, iar celelalte victime au contuzii şi leziuni minore.

"Femeia adusă cu elicopterul SMURD intră în sala de operaţie la Clinica de Ortopedie. A suferit o luxaţie de femur, mai exact la articulaţia coxofemurală. Toate celelalte victime au contuzii, leziuni minore, toracice, abdominale, de bazin, sunt investigate şi vor rămâne sub observaţie. Răniţii sunt toţi în stare stabilă", a spus Boeriu.

Acesta a precizat că este vorba despre trei persoane care au fost aduse cu ambulanţele SMURD întrucât una dintre victime, şoferul microbuzului implicat în accident, a refuzat transportarea la spital, sub semnătură, deşi a suferit o luxaţie.

Un bărbat a murit şi alte cinci persoane au fost rănite, vineri după-amiază, în urma unui accident petrecut în dreptul localităţii Iernut, din judeţul Mureş, relatează Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mureş, Mihai Gagyi, a declarat că accidentul s-a produs, vineri după-amiază, într-o intersecţie din Iernut, fiind implicate un microbuz, un TIR şi un autoturism.

În urma accidentului, un bărbat din autoturism a murit, o femeie din microbuz a rămas încarcerată şi alte patru persoane au suferit traumatisme.

După intervenţia echipajelor de descarcerare, femeia a fost scoasă din microbuz şi urmează să fie transportată cu un elicopter SMURD la Târgu Mureş.

Cele mai citite

Ucrainenii au dejucat un plan de asasinare a lui Zelenski chiar în ziua învestirii lui Putin la Moscova

Serviciul de Securitate al Ucrainei (SBU) anunță destructurarea unei rețele organizate de FSB care a recrutat doi colonei ai serviciilor ucrainene, pentru a-l asasina...

Trump nu a putut ajunge la sărbătoarea lui Putin, pentru că vremea a fost cam Stormy

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Omul care a anunțat că poate pune capăt războiului din Ucraina în 24 de ore, Donald Trump, regretă că nu a...

90 de minute pe Santiago Bernabeu sunt foarte lungi: Real Madrid-Bayern Munchen 2-1

Real Madrid s-a calificat dramatic în finala Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe Bayern Munchen cu scorul de 2-1 (0-0), miercuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă