18.7 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSpecialAccident rutier în Buzău. Patru persoane au fost rănite

Accident rutier în Buzău. Patru persoane au fost rănite

Patru persoane au fost rănite în urma unui accident rutier petrecut, joi seară, la ieşirea din Buzău spre localitatea Spătaru.

Din primele informaţii, accidentul s-a produs în momentul în care şoferul unui autoturism Skoda, înmatriculat în Buzău, a ieşit dintr-o staţie PECO fără să acorde prioritate unui microbuz de transport marfă, înmatriculat în Braşov. Şoferul autoturismului Skoda a virat stânga, moment în care maşina a fost lovită de autoutilitara de marfă, al cărei şofer a încercat să frâneze, însă nu a putut evita impactul.

În urma coliziunii, patru persoane au fost rănite, pentru scoaterea victimelor dintre fiarele contorsionate fiind nevoie de intervenţia unui echipaj de descarcerare, transmite Mediafax.

Şoferul autoturismului Skoda şi o pasageră care se afla pe bancheta din spate au suferit leziuni mai grave, în timp ce un alt pasager din autoturism a fost rănit uşor. De asemenea, şoferul dubiţei de marfă a fost rănit la mâini.

La ora transmiterii acestei ştiri, circulaţia la ieşirea din Buzău către localitatea Spătaru se desfăşoară alternativ pe un singur sens de mers, în zonă formându-se cozi de maşini, în majoritate TIR-uri.

Cele mai citite

Maia Sandu merge în vizită în Norvegia

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a început o vizită de stat, de două zile, în Norvegia, anunță, luni, presa de la Chișinău. Șefa statului este...

Rusia – Ucraina, ziua 782. Rusia ar pregăti acte de sabotaj în toată Europa, avertizează serviciile de informații

Rusia ar pregăti "acte de sabotaj violente" în toată Europa, avertizează serviciile de informații occidentale. "Suntem de părere că riscul unor acte de sabotaj controlate...

Maia Sandu merge în vizită în Norvegia

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a început o vizită de stat, de două zile, în Norvegia, anunță, luni, presa de la Chișinău. Șefa statului este...
Ultima oră
Pe aceeași temă