10.6 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăSpecialAccident grav pe autostrada Sibiu - Orăștie. Cinci persoane au fost rănite,...

Accident grav pe autostrada Sibiu – Orăștie. Cinci persoane au fost rănite, dintre care una este în comă

Cinci persoane au fost rănite, în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce un TIR a intrat într-o mașină pe autostrada Sibiu-Orăștie. Una dintre victime a fost preluată de paramedici și este în stare gravă, informează Mediafax.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Sibiu, Elena Welter,  accidentul de pe Autostrada Sibiu – Orăştie, în zona dintre Apoldu de Sus şi Sălişte s-a petrecut după ce un TIR a lovit din spate un autoturism.

„Din accident a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto”, a declarat Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu. La rândul său, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Ramona Nistor, a declarat că şoferul a fost preluat de echipajul SMURD în comă.

„În timpul nopţii, în urma unui accident pe A 1, între Apoldu de Sus şi Sălişte, au fost cinci persoane rănite, respectiv un bărbat şi 4 femei. Pentru salvarea bărbatului a fost nevoie de intervenţia echipajului de descarcerare. Acesta a fost preluat în stare comatoasă. Femeile sunt rănite uşor. Persoanele rănite au fost duse la UPU Sibiu”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu, Ramona Nistor.

În urma accidentului, traficul pe A 1 a fost blocat timp de aproape o oră, iar ulterior, timp de mai bine de două ore s-a circulat pe o bandă.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă