10.6 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăSpecialAccident grav la Galați. Şase răniți, între care un copil de trei...

Accident grav la Galați. Şase răniți, între care un copil de trei ani

Un accident grav produs, luni după-amiază, pe DN25, în județul Galați, s-a soldat cu rănirea gravă a șase persoane, între care şi un copil de trei ani, după ce două maşini s-au ciocnit frontal, împrejurările în care a avut loc impactul între autovehicule nefiind încă stabilite, informează Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere Galaţi, inspectorul Aurelian Ropotan, a declarat că un autoturism condus de un bărbat de 35 de ani, care venea dinspre Tecuci şi se îndrepta spre Galaţi, la kilometrul 64 + 500 al DN 25, s-a lovit frontal cu o altă maşină care venea din sens opus, condusă de un bărbat de 44 ani.

În urma impactului, cei doi şoferi au fost răniţi, dar şi patru pasageri din maşina care se îndrepta spre Galaţi: un copil în vârstă de trei ani, doi adolescenţi de 17 ani şi un alt bărbat de 35 de ani.

Potrivit şefului SMURD Galaţi, Angel Trifan, toate cele şase persoane au suferit răni uşoare, dar au fost transportate la Spitalul de Urgenţă din Galaţi pentru a primi îngrijiri medicale şi pentru investigaţii mai amănunţite

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere Galaţi a afirmat că în urma testelor s-a stabilit că niciunul dintre cei doi şoferi nu a consumat băuturi alcoolice.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a afla cine este vinovat de producerea accidentului şi care este cauza acestuia. Totodată, în acest caz poliţiştii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă