14.3 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecialAccident grav, la Cluj: Doi răniți

Accident grav, la Cluj: Doi răniți

Un accident grav s-a produs la cîCluj, vineri după-amiază, pe DN 1, în localitatea clujeană Florești, după ce un şofer a încercat să schimbe banda de mers fără să se asigure, lovind un alt autoturism şi proiectându-l pe contrasens, unde s-a izbit de o a treia maşină, informează Mediafax.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Județene Cluj, Carmen Jucan, un accident soldat cu rănirea gravă a două persoane a avut loc, sâmbătă după-amiază, în localitatea Florești, după ce un şofer a încercat să schimbe banda de mers fără să se asigure.

"Din primele informații reiese că un șofer care circula pe DN 1, pe sensul dinspre Florești spre Cluj-Napoca, ar fi încercat să schimbe banda de circulație fără să se asigure, moment în care s-a izbit de un autoturism care circula regulamentar în același sens. În urma impactului, autoturismul care circula regulamentar a fost proiectat pe contrasens, unde s-a izbit de o altă mașină, care circula din sens opus. Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a celor doi șoferi care circulau regulamentar", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Carmen Jucan.

Ea a spus că traficul a fost îngreunat timp de aproximativ o oră, între Florești și Cluj-Napoca, mașinile circulând, alternativ, pe o singură bandă.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului.

Cele mai citite

Ursula von der Leyen ar putea interzice TikTok dacă ar obține un nou mandat în fruntea Comisiei Europene

Candidatul Partidului Popular European (PPE) la preşedinţia Comisiei Europene şi actualul preşedinte al acestei instituţii, Ursula von der Leyen, a declarat luni că nu...

Ministrul de Interne, Cătălin Predoiu, a secretizat jaful financiar de la CS Dinamo București

Clubul Sportiv Dinamo București a ajuns stat în stat de când este condus de Ionuț Popa, dar și un sac fără fund, unde...
Ultima oră
Pe aceeași temă