22 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSpecialUPDATE. Bragadiru. Polițist implicat într-un accident grav soldat cu un deces și...

UPDATE. Bragadiru. Polițist implicat într-un accident grav soldat cu un deces și două răniri grave

Un accident grav s-a produs, duminică, în localitatea ilfoveană Bragadiru. Un bărbat a murit și două femei au fost rănite, după ce mașina în care se aflau a fost lovită în plin de un autoturism condus de un agent de poliție.

Accidentul a fost provocat de un agent de poliţie, care a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens, lovind frontal un autoturism care circula din sens opus, potrivit Poliţiei Ilfov.

Accidentul rutier din comuna Bragadiru a fost sesizat la numărul de urgenţă 112, în jurul orei 14.30.

Din primele verificări făcute polițiști de la Serviciul Rutier Ilfov a reieșit faptul că şoferul unui autovehicul, în vârstă de 23 de ani, agent de poliţie, care circula dinspre București spre Alexandria, în localitatea Bragadiru a pierdut controlul volanului și a pătruns pe contrasens, lovind frontal o maşină care circula din sens opus, în care se aflau două persoane.

În urma accidentului, şoferul maşinii care circula din sens opus a decedat, iar persoana cu care acesta se afla în autoturism şi agentul de poliţie au fost răniţi, fiind transportaţi la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

"Polițistul se afla în timpul liber, în autoturismul personal, iar în urma testării cu aparatul alcooltest, rezultatul a fost negativ", a precizat IPJ Ilfov.

În cazul agentului de poliție a fost sesizat Parchetul pentru a face cercetări.

Polițiștii de la Serviciul Rutier Ilfov, sub coordonarea procurorului, urmează să stabilească împrejurările în care s-a produs accidentul.

"Inspectoratul Județean de Poliție Ilfov transmite condoleanțe familiei persoanei decedate și asigură, totodată, că va lua măsurile legale ce se impun în cauză", a precizat sursa citată.

Surse din Poliţie au declarat, pentru MEDIAFAX, că şoferul care a provocat accidentul este agent de poliţie la Postul de Poliţie Clinceni, din cadrul IPJ Ilfov.

Managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, Alis Grasu, a declarat, pentru MEDIAFAX, că cele două persoane rănite, un bărbat şi o femeie, au fost duse la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti.

Alis Grasu a precizat că în accident a murit un bărbat în vârstă de aproximativ 30 de ani.

Cele mai citite

Ce salarii aveau cu adevărat Nicolae și Elena Ceaușescu

Așa cum bine cunoaștem cu toții, până în urmă cu mai bine de trei decenii și jumătate, România s-a aflat sub jugul dictaturii...

Polonia primește în anul 2024 primul avion F-35. România se pregătește să semneze contractul cu SUA

Primul avion F-35 destinat Forțelor Aeriene ale Poloniei va fi livrat acestei țări în anul 2024 iar România se pregătește să semneze un contract...

Lumina Sfântă a fost adusă în Republica Moldova de un avion al României

Lumina Sfântă a fost adusă de la Ierusalim în Republica Moldova, în anul 2024, de un avion al României, anunță presa de la Chișinău. Cursa...
Ultima oră
Pe aceeași temă