6.8 C
București
vineri, 1 martie 2024
AcasăSpecialA murit din cauza oboselii

A murit din cauza oboselii

În timp ce Poliţia Timiş se află sub “asediul” echipelor de control sosite de la Bucureşti, după scandalul cu săbii de la Deta şi suspiciunea că apărătorii liniştii şi ordinii publice nu şi-au făcut datoria, un ofiţer din cadrul Poliţiei Oraşului Sânnicolau Mare a decedat din cauza epuizării fizice. Subcomisarul Ioan Popa, în vârstă de 47 de ani, a ieşit de la serviciu în dimineaţa zilei de luni, după o tură de 24 de ore, şi a plecat spre domiciliu. Ajuns acasă, a acuzat dureri la nivelul pieptului şi, în scurt timp, căzut ca secerat. Familia s-a alertat şi a chemat ambulanţa, poliţistul a fost transportat de urgenţă la spital, însă medicii nu au mai reuşit să-i salveze viaţa. Diagnosticul – infarct miocardic.

Cine era poliţistul decedat

Poliţistul a absolvit şcoala de poliţie în anul 1989 şi a fost încadrat ca subofiţer de ordine publică la Poliţia Municipiului Timişoara. În anul 1994 a avansat la gradul de ofiţer şi şi-a desfăşurat activitatea ca ofiţer de cercetare penală. Din 1995 a activat ca ofiţer de cercetare penală la Poliţia Sânnicolau Mare. “În cei 22 de ani de serviciu în slujba statului, subcomisarul Popa Ioan a fost un adevărat exemplu pentru colegii săi, arătând devotament, solicitudine şi respect faţă de instituţia în care şi-a desfăşurat întreaga activitate”, se arată într-un comunicat al IPJ Timiş.

 

Cele mai citite

Teodosie, cu barbă, dar totuși ciuntit ca mitropolit

Ilustrație: Marian Avramescu Înalt prea ridicatul cu macaraua arhiepiscop al Tomisului, Teodosie, a ieșit de la ședința Sfântului Sinod al bărboșilor, încă prezentând păr...
Ultima oră
Pe aceeași temă